XCAD Plugin: Παρακολουθήστε βίντεος και κερδίστε κρύπτο ανταμοιβές

Το YouTube, μια παγκοσμίως δημοφιλής πλατφόρμα για την κατανάλωση περιεχομένου βίντεο, αποτελεί εδώ και πολύ καιρό βασικό στοιχείο για τους δημιουργούς περιεχομένου και τους θεατές. Ενώ οι δημιουργοί περιεχομένου κερδοσκοπούν τα βίντεό τους μέσω διαφημίσεων, οι θεατές σπάνια λαμβάνουν οποιαδήποτε χρηματική ανταμοιβή για το χρόνο που ξοδεύουν στην πλατφόρμα. Εισάγεται η πλατφόρμα XCAD, η οποία εισάγει ένα plugin χαρακτηριστικό γνωστό ως Watch2Earn, επιτρέποντας στους χρήστες να κερδίζουν ενώ παρακολουθούν τους αγαπημένους τους creators.

Εγκαθιστώντας το XCAD Plugin για απρόσκοπτο κέρδος

Για να ξεκινήσουν αυτό το ανταποδοτικό ταξίδι, οι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν το XCAD Plugin στο πρόγραμμα περιήγησής τους. Μόλις εγκατασταθεί, το plugin διευκολύνει την δωρεάν απόκτηση του εγγενούς token ενός δημιουργού περιεχομένου όταν παρακολουθεί τα βίντεό του για 80% ή περισσότερο. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό ανοίγει ευκαιρίες για τους χρήστες να συσσωρεύουν tokens από διάφορους δημιουργούς περιεχομένου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες απαιτείται να έχουν Zilliqa στο πορτοφόλι τους για να καλύψουν τα gas prices όταν διεκδικούν αυτά τα token. Τα κερδισμένα tokens μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για staking, trading,  purchasing merchandise, συγκεκριμένα NFTs και διάφορες άλλες δραστηριότητες εντός του οικοσυστήματος XCAD.

Κατανόηση του XCAD: Ενίσχυση των δημιουργών περιεχομένου και των οπαδών

Το XCAD λειτουργεί ως μια πλατφόρμα tokenization που απευθύνεται τόσο στους Δημιουργούς Περιεχομένου όσο και στους Θαυμαστές. Οι δημιουργοί περιεχομένου σε πλατφόρμες όπως το YouTube μπορούν να συμβολαιοποιήσουν την παρουσία τους λανσάροντας tokens θαυμαστών, μια διαδικασία που υπόκειται σε έγκριση από την ομάδα διακυβέρνησης του XCAD. Καθώς οι δημιουργοί επιτυγχάνουν ορόσημα απόδοσης, μπορούν να ξεκλειδώσουν επιπλέον tokens δημιουργού με την πάροδο του χρόνου.

Για τους θεατές ή τους οπαδούς, η διαδικασία περιλαμβάνει την εγκατάσταση του plugin XCAD, μιας επέκτασης του προγράμματος περιήγησης. Επιλέγοντας τους δημιουργούς περιεχομένου που αναφέρονται στην εφαρμογή, οι θεατές μπορούν να κερδίσουν native tokens παρακολουθώντας βίντεο για 80% ή περισσότερο. Αυτό το αμοιβαίο σύστημα ωφελεί τόσο τους δημιουργούς περιεχομένου όσο και τους θεατές, προωθώντας τη δέσμευση και τη δημιουργία κοινότητας.

Οφέλη για τους δημιουργούς και τους θαυμαστές στο οικοσύστημα XCAD

Οφέλη για τους δημιουργούς:

 1. Διαθέτουν ένα μοναδικό κρύπτο token ως brand identity.
 2. Ευκαιρίες Monetization μέσω της αγοράς ή της πώλησης με τη χρήση του token $XCAD.
 3. Αυξημένη εμπλοκή των θεατών και αυξημένος χρόνος παρακολούθησης.
 4. Ξεκλείδωμα περισσότερων token δημιουργών με την επίτευξη ορόσημων απόδοσης.
 5. Πρόσθετες δυνατότητες κερδοφορίας μέσω συγκεκριμένων Creator NFTs και υπηρεσιών.

Οφέλη για τους οπαδούς:

 1. Κερδίστε ανταμοιβές κρύπτο για την παρακολούθηση περιεχομένου YouTube μέσω του XCAD plugin.
 2. Kάντε stake και trade τα κερδισμένα tokens δημιουργού.
 3. Χρησιμοποιήστε τα creator tokens για purchasing merchandise, specific NFTs και πολλά άλλα.
 4. Συμμετοχή σε δραστηριότητες διακυβέρνησης δημιουργών περιεχομένου.
 5. Παρακολουθήστε και αναλύστε τα token δημιουργών μέσω του Influencermarketcap.

  Οδηγός χρήσης του XCAD Plugin βήμα προς βήμα

Βήμα 1: Εγκαταστήστε το XCAD plugin Επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του XCAD και κάντε κλικ στο κουμπί Plugin για να το προσθέσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Επιβεβαιώστε την εγκατάσταση όταν σας ζητηθεί.

Βήμα 2: Ρύθμιση του XCAD Plugin Κάντε κλικ στο εικονίδιο του plugin στο πρόγραμμα περιήγησης σας και επιλέξτε μεταξύ Log in και Register. Οι νέοι χρήστες πρέπει να εγγραφούν για να έχουν πρόσβαση στις δυνατότητες του Plugin.

Βήμα 3: Ρύθμιση πορτοφολιού. Οι χρήστες πρέπει να ρυθμίσουν τα πορτοφόλια τους για να κρατήσουν τα κερδισμένα tokens, επιλέγοντας μεταξύ της δημιουργίας ενός νέου πορτοφολιού ή της εισαγωγής ενός υπάρχοντος.

Βήμα 4: Ξεκινήστε να κερδίζετε Token δημιουργών περιεχομένου. Επιλέξτε έναν δημιουργό περιεχομένου, κάντε κλικ στο εικονίδιο YouTube και παρακολουθήστε βίντεο για να ενεργοποιήσετε το Plugin και να αρχίσετε να κερδίζετε το εγγενές token του δημιουργού.

Βήμα 5: Διεκδίκηση του Creator Token . Οι οπαδοί μπορούν να διεκδικήσουν το κερδισμένο τους Creator Token, απαιτώντας tokens $ZIL στο πορτοφόλι τους για να καλύψουν τα τέλη του δικτύου.

Ενώ το Plugin βρίσκεται επί του παρόντος σε φάση ανάπτυξης χωρίς να υπάρχουν διαθέσιμες βοηθητικές λειτουργίες για το Creator token, οι μελλοντικές λειτουργίες, όπως η τοποθέτηση staking και η trading, αναμένεται να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία του χρήστη. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις καθώς το XCAD Plugin εξελίσσεται.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: