Το πρόγραμμα επιτάχυνσης Cointelegraph καλωσορίζει την Brickken: A new step in asset tokenization

Καθώς η ψηφιοποίηση κατακτά τον χρηματοπιστωτικό κλάδο, το tokenization γίνεται αναπόσπαστο μέρος της αυριανής κεφαλαιαγοράς. Κάνοντας χρήση της τεχνολογίας blockchain,τα tokenization securitizes assets με ψηφιακό τρόπο και δημιουργεί μια πληθώρα ευκαιριών για περιουσιακά στοιχεία, αγορές και δυνητικούς επενδυτές.

✅Brickken Presale: https://bit.ly/Brickken4u . Κερδίστε 5% επιπλέον BKN από τον σύνδεσμο

Η συνεχώς αυξανόμενη αγορά tokenization αναμένεται να φτάσει τα 16 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030 μόνο στο τμήμα των μη ρευστοποιήσιμων περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με την Boston Consulting Group. Επιπλέον, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προέβλεψε ότι έως και το 10% του παγκόσμιου ΑΕΠ θα διαχειρίζεται on-chain έως το 2025. Παρόμοιο ποσοστό έδωσε και ο τραπεζικός γίγαντας HSBC, ο οποίος εκτιμά ότι έως και το 10% όλων των περιουσιακών στοιχείων θα είναι tokenized έως το 2030.

Χωρίς να χάνουν χρόνο, ορισμένοι παίκτες της αγοράς, όπως η Brickken, έχουν ήδη κάνει τα πρώτα βήματα για να επωφεληθούν από την αυξανόμενη ζήτηση. Η Brickken είναι μια πλατφόρμα tokenization που αποτελεί μέρος της εταιρείας Brick Token, S.L. με έδρα την Ισπανία και έχει ως στόχο να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση tokenization για επιχειρήσεις, επιχειρηματίες και επενδυτές που επικεντρώνονται στη διαχείριση των ψηφιακών περιουσιακών τους στοιχείων.

Αναγνωρίζοντας το πολλά υποσχόμενο επιχειρηματικό μοντέλο και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της εταιρείας, το Cointelegraph Accelerator, ένα πρόγραμμα ενίσχυσης νεοφυών επιχειρήσεων που αξιοποιεί τις δυνατότητες της Cointelegraph ως μέσο ενημέρωσης και στρατηγικός εταίρος, θα υποστηρίξει την Brickken με ένα ευρύ φάσμα λύσεων περιεχομένου, branding, μάρκετινγκ, εκπαίδευσης, δικτύωσης και επενδυτικών σχέσεων. Στο πλαίσιο της συμμαχίας, η Brickken θα ενταχθεί στο πρόγραμμα επιτάχυνσης της Cointelegraph, το οποίο ξεκίνησε νωρίτερα φέτος.

Ένα μέρος για να τα εξουσιάζει όλα

Το εμβληματικό προϊόν της Brickken, το Token Suite, βοηθά τις εταιρείες να μετατρέψουν περιουσιακά στοιχεία του πραγματικού κόσμου σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που βασίζονται στα blockchains χρησιμοποιώντας το Ethereum και τους δίνει τη δυνατότητα να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια των IPOs. Η λειτουργία υποστηρίζει επίσης τις εταιρείες σε ολόκληρο τον κύκλο του tokenization, από τη δημιουργία έως την έναρξη και τη διαχείριση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, και προσφέρει εργαλεία για τη συμμόρφωση, τις σχέσεις με τους επενδυτές, τις εταιρικές ενέργειες και τη βελτιστοποίηση.

✅Brickken Presale: https://bit.ly/Brickken4u . Κερδίστε 5% επιπλέον BKN από τον σύνδεσμο

Όσον αφορά τους επενδυτές, η λύση Token Suite μπορεί να αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο πόρο για ευκαιρίες μέσω των μετοχών των εταιρειών που έχουν λάβει tokenized. Οι επενδυτές αποκτούν πρόσβαση σε μια εύχρηστη διεπαφή για τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων και τη συνεργασία με τις εταιρείες που επενδύουν. Πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία περιμένουν να μετατραπούν σε tokenized μέσω του Token Suite μέχρι το τέλος του έτους, δημιουργώντας ευκαιρίες τόσο για τις εταιρείες όσο και για τους επενδυτές. Μέσα σε λίγους μήνες, η λύση Token Suite χρησιμοποιείται από περισσότερους από 30 ενεργούς πελάτες που έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια.

Brick by brick

Για να στηρίξει την ανάπτυξή της και να αξιοποιήσει την ταλαντούχα ομάδα της, η Brickken σκέφτηκε να λάβει επιχορήγηση 350.000 δολαρίων από τη Neotec, ένα ισπανικό ταμείο που ιδρύθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (EIF). Η Brickken έλαβε αποκλειστική πρόσβαση στο χρηματοπιστωτικό ρυθμιστικό sandbox της Ισπανίας και έχει συγκεντρώσει συνολικά περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον, της απονεμήθηκε η σφραγίδα καινοτομίας για τις ΜΜΕ από το ισπανικό Υπουργείο Επιστήμης και Καινοτομίας. Το ενδιαφέρον από θεσμικά όργανα υψηλού προφίλ και η συνεργασία με την Chainlink βοήθησαν την Brickken να ξεκινήσει με άλμα την επιχείρησή της στον τομέα του tokenization.

Το οικοσύστημα της Brickken τροφοδοτείται από το εγγενές token BKN, με τον κοινοτικό γύρο να έχει ξεκινήσει μέσα σε τρεις μήνες, κατά τη διάρκεια του οποίου η εταιρεία διένειμε 25 εκατομμύρια BKN προς 0,08 δολάρια ανά μονάδα. Ο πρώτος δημόσιος γύρος της Brickken πούλησε 6 εκατομμύρια μάρκες και ο δεύτερος γύρος θα είναι ζωντανός μέχρι τις 31 Μαΐου.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: