Το Ίδρυμα Celo και το Google Cloud συνεργάζονται για την υποστήριξη βιώσιμων νεοσύστατων επιχειρήσεων Web3

Το Ίδρυμα Celo συνεργάζεται με την Google Cloud για να υποστηρίξει έργα που είναι εναρμονισμένα με την αποστολή στο οικοσύστημα blockchain της Celo και να προωθήσει την έγκαιρη υιοθέτηση των υπηρεσιών Google Cloud. Η συνεργασία πρόκειται να επιτρέψει στους ιδρυτές που βασίζονται στο Celo να αποκτήσουν πρόσβαση σε πιστώσεις για τη χρήση του Google Cloud και της Firebase, ενισχύοντας έτσι την υποδομή του Celo που βασίζεται στην κινητή τηλεφωνία και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές (Dapps).

Η Firebase είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά και web που αναπτύχθηκε από την Google και παρέχει στους προγραμματιστές διάφορα εργαλεία και υπηρεσίες για την κατασκευή εφαρμογών, όπως πιστοποίηση ταυτότητας, βάσεις δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, αποθήκευση στο cloud και ανταλλαγή μηνυμάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ομάδα του Google Cloud θα παρέχει επίσης καθοδήγηση και καθοδήγηση στο πρόγραμμα Founders in Residence του Celo Foundation και θα συμμετέχει στο εικονικό πρόγραμμα επιτάχυνσης Celo Camp, το οποίο υποστηρίζει επιχειρηματίες στην ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων με επίκεντρο τη βιωσιμότητα. Επιπλέον, οι δύο οργανισμοί σκοπεύουν να συνδιοργανώνουν στοχευμένα εργαστήρια και εκδηλώσεις που θα επικεντρώνονται στη βιωσιμότητα και την καινοτομία του Web3.

Σε συνέντευξή του στο Cointelegraph, ο Xochitl Cazador, επικεφαλής ανάπτυξης του οικοσυστήματος του Celo Foundation, μοιράστηκε ότι “Αυτή η νέα, διευρυμένη συνεργασία μεταξύ της Google και του Celo Foundation ενισχύει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε από κοινού ευρύτερη ευαισθητοποίηση για την τεχνολογία blockchain και την ικανότητά της να κλιμακώσει πραγματικές περιπτώσεις χρήσης στο Celo”.

Ο Cazador εξήγησε περαιτέρω ότι “η βασική ομάδα του Google Cloud θα υποστηρίξει επίσης το Ίδρυμα Celo μέσω κοινών hackathons, εργαστηρίων και εκδηλώσεων με επίκεντρο τη διασταύρωση του Web3 και της βιωσιμότητας. Η συνεργασία έχει ως στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την πεποίθηση και των δύο ομάδων ότι η τεχνολογία blockchain είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών ζητημάτων”.

Αναφερόμενος στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νεοσύστατες επιχειρήσεις του δικτύου Celo που εστιάζουν στη βιωσιμότητα, ο κ. Cazador είπε ότι “οι εξαιρετικά τεχνικές διαδικασίες εισαγωγής, οι πολύπλοκες διεπαφές και τα άγνωστα νομίσματα με αμοιβή συναλλαγής αποτελούν σημαντικά εμπόδια εισόδου για τις εν λόγω νεοσύστατες επιχειρήσεις στο χώρο Web3”. Ωστόσο, ο Cazador μοιράστηκε ότι η συνεργασία της Celo με το Google Cloud πρόκειται να “ανακουφίσει την πίεση σε αναδυόμενα και καθιερωμένα έργα, επιτρέποντας έτσι στους δημιουργούς του οικοσυστήματος να αντιμετωπίσουν τις σημερινές και αυριανές μεγαλύτερες προκλήσεις βιωσιμότητας”.

Το Celo είναι μια πλατφόρμα blockchain που έχει επιτύχει αρνητικότητα άνθρακα μέσω της συναίνεσης με (PoS). Εντός της κοινότητας Web3, έχει κερδίσει αναγνώριση ως ηγέτης στην αναγεννητική χρηματοδότηση (ReFi), μια ευρεία έννοια που δίνει προτεραιότητα στη βιωσιμότητα εντός της χρηματοδότησης. Η πλατφόρμα διαθέτει ένα ευρύ φάσμα με πάνω από 1.000 έργα σε περισσότερες από 150 χώρες.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: