Το OKX προσθέτει νέες δυνατότητες στο πορτοφόλι Web3 για να βελτιώσει την ασφάλεια

Το OKX, ένα από τα κορυφαία παγκόσμια ανταλλακτήρια, εφάρμοσε την προηγμένη τεχνολογία υπολογισμού πολλαπλών μερών (MPC) στο πορτοφόλι Web3, ανέφερε η εταιρεία σε δελτίο τύπου την Τρίτη. Η OKX δήλωσε ότι το MPC θα βελτιώσει σημαντικά την ασφάλεια του πορτοφολιού OKX, χωρίζοντας το ιδιωτικό κλειδί ενός χρήστη σε τρία μέρη, καθιστώντας δυσκολότερο για τους δράστες να αποκτήσουν πρόσβαση στο πλήρες κλειδί.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Η OKX ανακοίνωσε ότι αναβάθμισε το OKX Wallet, καθιστώντας το το πρώτο πορτοφόλι Web3 που ενσωματώνει την τεχνολογία MPC. Το ανταλλακτήριο δήλωσε ότι το πορτοφόλι υποστηρίζει 37 διαφορετικά blockchain.

Το MPC είναι μια τεχνολογία που χωρίζει το ιδιωτικό κλειδί ενός χρήστη σε τρία μέρη, καταργώντας την ανάγκη για συμβατικά καταγεγραμμένα κλειδιά και φράσεις. Με τον διαχωρισμό του κλειδιού, η τεχνολογία ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια του πορτοφολιού και μειώνει τον κίνδυνο κλοπής του κλειδιού, καθώς καμία οντότητα δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο πλήρες κλειδί.

“Όσοι είναι συνηθισμένοι στον ταχέως εξελισσόμενο, αποκεντρωμένο κόσμο του Web3 πρέπει συχνά να επιλέγουν μεταξύ ευελιξίας και ασφάλειας όταν πρόκειται για την εμπειρία του πορτοφολιού. Το OKX Wallet, τώρα αναβαθμισμένο με την τεχνολογία MPC, δίνει στους χρήστες το καλύτερο και από τα δύο.”

– δήλωσε ο Haider Rafique, επικεφαλής μάρκετινγκ της OKX.

Επιπλέον, η αναβάθμιση εξόπλισε επίσης το πορτοφόλι OKX με τη λειτουργία “Emergency Escape” – την “πρώτη στο είδος της λειτουργία ανάκτησης περιουσιακών στοιχείων”, έγραψε η OKX στο δελτίο τύπου. Αυτή η λειτουργία βοηθά τους χρήστες να ανακτήσουν πρόσβαση στα περιουσιακά τους στοιχεία χωρίς να εμπλέξουν την ομάδα ασφαλείας του ανταλλακτηρίου. Για την ανάκτηση της πρόσβασης σε επείγουσες καταστάσεις με τη χρήση αυτής της λειτουργίας, οι χρήστες θα κληθούν να παράσχουν 2/3 διαπιστευτήρια πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένης μιας συσκευής, ενός αντιγράφου ασφαλείας στο cloud ή του OKX

Το OKX ενισχύει τη θέση του ως ένα από τα κορυφαία και πιο καινοτόμα ανταλλακτήρια κρύπτο

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας MPC και της Emergency Escape ενισχύει τη θέση του OKX Wallet, ενός από τα κορυφαία αποκεντρωμένα πορτοφόλια πολλαπλών αλυσίδων. Το OKX Wallet προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών, μεταξύ άλλων, ασφαλή αποθήκευση και διαχείριση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, συναλλαγές, συναλλαγές με (NFT) και πρόσβαση σε πρωτόκολλα αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Το OKX, ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια στον κόσμο με πάνω από 20 εκατομμύρια χρήστες, είναι γνωστό για την εκτεταμένη επιλογή εμπορεύσιμων κρυπτονομισμάτων, τις προηγμένες λειτουργίες συναλλαγών και τις καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας Web3. Με έδρα τις Σεϋχέλλες, εξυπηρετεί χρήστες σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές.

Τον περασμένο μήνα, το ανταλλακτήριο ίδρυσε μια οντότητα στο Χονγκ Κονγκ και δήλωσε ότι σχεδιάζει να υποβάλει αίτηση για την άδεια παροχής υπηρεσιών εικονικών περιουσιακών στοιχείων (VASP) – μέρος του νέου καθεστώτος αδειοδότησης του Χονγκ Κονγκ, καθώς η πόλη επιδιώκει να γίνει ο κορυφαίος κόμβος κρυπτογράφησης.

OKX Και Google Cloud Host Επιτυχημένο Hackathon Για Αποκεντρωμένες Εφαρμογές Στην Αλυσίδα OKT

Το OKX, το δεύτερο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο με βάση τον όγκο συναλλαγών και μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας Web3, συνεργάστηκε με την Google Cloud για να φιλοξενήσει το OKX Hackathon για να προωθήσει την ανάπτυξη και την καινοτομία του οικοσυστήματος blockchain. Η τριήμερη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Silicon Valley, είχε ως στόχο να ενθαρρύνει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές στο OKT Chain, ένα κορυφαίο layer 1 blockchain που βασίζεται στο Cosmos.

Περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες συμμετείχαν στον hackathon, σχημάτισαν 46 ομάδες και υπέβαλαν 32 έργα που παρουσίασαν τις δυνατότητες των αποκεντρωμένων εφαρμογών που βασίζονται στην αλυσίδα μπλοκ για τον μετασχηματισμό διαφόρων κλάδων.

Το OKX Hackathon είχε επίσης ως στόχο να ευαισθητοποιήσει την ευρύτερη κοινότητα blockchain σχετικά με την τεχνολογία και την υποδομή της OKT Chain. Φέρνοντας σε επαφή άτομα με παρόμοιο πνεύμα και κοινό ενδιαφέρον για την τεχνολογία blockchain, η εκδήλωση βοήθησε στην ανάπτυξη μιας ζωντανής και αφοσιωμένης κοινότητας προγραμματιστών που μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη του οικοσυστήματος OKT Chain.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Γνωρίστε τους νικητές
Τα πέντε κορυφαία έργα βραβεύτηκαν με βάση την καινοτομία, τη χρησιμότητά τους και τη δυνατότητά τους να αλλάξουν θετικά τον κλάδο. Οι νικήτριες ομάδες ήταν οι εξής: Οι ομάδες που κέρδισαν

  • Lite OKX bridge
  • Hexlink
  • OKX Guardian
  • Web3 Ads
  • Petreat

Σχετικά με τo OKX
Το OKX είναι το δεύτερο μεγαλύτερο παγκόσμιο ανταλλακτήριο με βάση τον όγκο συναλλαγών και ένα κορυφαίο οικοσύστημα Web3 είναι γνωστό ως η ταχύτερη και πιο αξιόπιστη εφαρμογή συναλλαγών κρύπτο για επενδυτές και επαγγελματίες trader παντού.

Οι κορυφαίες λύσεις αυτο-θεματοφυλακής του OKX περιλαμβάνουν το συμβατό με το Web3 πορτοφόλι OKX Wallet, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο των περιουσιακών τους στοιχείων, ενώ επεκτείνει την πρόσβαση σε DEXs, αγορές NFT, DeFi, GameFi και χιλιάδες dApps.

Η OKX συνεργάζεται με μια σειρά από κορυφαίες μάρκες και αθλητές παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων: McLaren Formula 1, το Φεστιβάλ Tribeca, τον παίκτη του γκολφ Ian Poulter, τον Ολυμπιονίκη Scotty James και τον οδηγό της F1 Daniel Ricciardo.

Η OKX δεσμεύεται για διαφάνεια και ασφάλεια και δημοσιεύει την απόδειξη των αποθεμάτων της σε μηνιαία βάση.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Σχετικά με την αλυσίδα OKT
Το OKT Chain είναι ένα συμβατό με EVM και IBC L1 που βασίζεται στο Cosmos με έμφαση στην πραγματική διαλειτουργικότητα και τη μεγιστοποίηση των επιδόσεων. Με υψηλή κλιμάκωση, οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν και να κλιμακώσουν με χαμηλές χρεώσεις (gas fee). Το οικοσύστημα και η υποδομή της OKT Chain, συμπεριλαμβανομένης της διεπαφής Web3 για όλες τις αλυσίδες, επιτρέπει μια απρόσκοπτη εμπειρία τόσο για τους προγραμματιστές όσο και για τους χρήστες.

Σχετικά με το Google Cloud
Το Google Cloud υποστηρίζει τις ανάγκες των πελατών για τη δημιουργία, τη διενέργεια συναλλαγών, την αποθήκευση αξίας και την ανάπτυξη νέων προϊόντων σε πλατφόρμες που βασίζονται στο blockchain. Οι πελάτες επιλέγουν το Google Cloud για να δημιουργήσουν στο καθαρότερο cloud του κλάδου, να αναπτύξουν στην παγκοσμίου κλάσης πλατφόρμα προγραμματιστών της Google και να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα, οι εφαρμογές, τα παιχνίδια ή τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όπως τα NFTs θα παραδίδονται σε ένα σταθερό, ασφαλές και αξιόπιστο παγκόσμιο δίκτυο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: