Το Xcad Network προσελκύει επενδύσεις από τους YouTubers Mr Beast και KSI

Το Xcad Network, το καινοτόμο οικοσύστημα influencer των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης με επίκεντρο το YouTube, ανακοινώνει με ενθουσιασμό τις τελευταίες συνεργασίες του με τους διάσημους influencers Mr Beast και KSI. Αυτή η στρατηγική συνεργασία, η οποία υποστηρίζεται από σημαντικούς YouTubers και influencers, θέτει τις βάσεις για την επόμενη εποχή της δημιουργίας περιεχομένου, προσφέροντας στους δημιουργούς τρόπους για να αξιοποιήσουν το περιεχόμενό τους και να εντρυφήσουν στον κόσμο τα (NFTs).

Ταυτόχρονα, οι θαυμαστές θα λαμβάνουν κίνητρα για τη συμμετοχή τους και την κατανάλωση περιεχομένου. Έχοντας πρόσφατα εξασφαλίσει 3,9 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος, το Xcad Network έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινότητας του YouTube και αναμένεται να αποκαλυφθούν πρόσθετες συνεργασίες με εξέχοντες δημιουργούς περιεχομένου την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Oliver Bell, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του Xcad Network, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας:

“Καθώς μοιραστήκαμε το όραμά μας για το Xcad Network τόσο με τον Μr Beast όσο και με τον KSI, αγκάλιασαν με προθυμία την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο εγχείρημά μας. Το να έχουμε τέτοιους καταξιωμένους και επιτυχημένους influencers στο πλευρό μας είναι πραγματικά συναρπαστικό και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για την επέκταση του tokenized οικοσυστήματός μας σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Η συμμετοχή του KSI και του Mr Beast θεωρείται από το Xcad Network ως μια σημαντική επιβεβαίωση της φιλοδοξίας του έργου να προωθήσει την πραγματική υιοθέτηση του κρυπτονομίσματος και του tokenization.

Τόσο για τους υπάρχοντες όσο και για τους επίδοξους δημιουργούς περιεχομένου, το utility token του Xcad Network, το XCAD, και η αγορά NFT θα ενισχύσουν τη δέσμευση, καλλιεργώντας έναν στενότερο δεσμό με το κοινό τους. Η αγορά NFT επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να δημιουργούν αβίαστα μοναδικά NFT, προσφέροντας στους θαυμαστές tangible memorabilia για αγορά και trade.

Ο Joel Morris, συνιδρυτής του Xcad Network και YouTuber με πάνω από 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές, τόνισε τις δυνατότητες για αυξημένη δέσμευση:

“Το Δίκτυο Xcad ενδυναμώνει τους YouTubers και το κοινό τους, επιτρέποντας τη δημιουργία εσόδων μέσω μιας οικονομίας με διακριτικά που ανταμείβει τους χρήστες για την αφοσίωση και την αφοσίωση των θεατών. Η επίτευξη μαζικής υιοθέτησης είναι ο απώτερος στόχος μας και η επένδυση από τον KSI και τον Mr Beast σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου”.

Το δίκτυο Xcad θα διαθέτει ένα plugin για το YouTube, επιτρέποντας στους δημιουργούς περιεχομένου να συμβολαιοποιήσουν το περιεχόμενό τους και να κερδίσουν ανταμοιβές απρόσκοπτα. Οι θεατές, με τη σειρά τους, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν ανταμοιβές για την παρακολούθηση βίντεο και την ενασχόληση με το περιεχόμενο, όλα μέσα στην υπάρχουσα ροή χρηστών του YouTube. Οι δημιουργοί περιεχομένου θα γίνουν αναπόσπαστα μέλη ενός οικοσυστήματος όπου οι ανταμοιβές θα διανέμονται με βάση διάφορα κριτήρια, όπως ο αριθμός των συνδρομητών, οι προβολές και ο χρόνος παρακολούθησης.

Η Zilliqa, ένα έργο που αποτιμάται σε 2 δισεκατομμύρια δολάρια και αναγνωρίζεται από το Forbes ως κορυφαία πλατφόρμα blockchain που οδηγεί την οικονομία δημιουργών, έχει επενδύσει στο XCAD και ηγείται της πτυχής της τεχνολογίας blockchain.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το δίκτυο Xcad, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://xcademytoken.com/.

Σχετικά με το Xcad Network: Το Xcad Network είναι μια πρωτοποριακή δύναμη, προσφέροντας μια πρωτοποριακή πλατφόρμα δημιουργίας εσόδων στο διαδίκτυο και για κινητές συσκευές σε συνδυασμό με μια αγορά NFT προσαρμοσμένη για χρήστες YouTube. Μέσω του tokenization, η πλατφόρμα στοχεύει στην ενδυνάμωση των δημιουργών περιεχομένου και των θεατών. Το οικοσύστημα περιλαμβάνει μια πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης με δημιουργούς περιεχομένου με συνολικό αριθμό ακολούθων που ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια. Το Xcad Network είναι εγγεγραμμένη εταιρεία στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: