Το ChatGPT μπορεί τώρα να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο με νέα πρόσθετα OpenAI

Το chatbot τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT μπορεί πλέον να ανακτά πληροφορίες από διαδικτυακές πηγές και να αλληλεπιδρά με ιστότοπους τρίτων μέσω μιας νέας δυνατότητας προσθήκης που εισήγαγε ο δημιουργός του, το OpenAI.

Η δυνατότητα προσθήκης βρίσκεται ακόμα στην «περιορισμένη» φάση άλφα και θα είναι διαθέσιμη μόνο σε ένα μικρό σύνολο χρηστών αρχικά πριν από την κυκλοφορία σε πρόσβαση μεγαλύτερης κλίμακας. Οι χρήστες πρέπει να προσθέσουν τον εαυτό τους σε μια λίστα αναμονής για να έχουν πρόσβαση στη νέα δυνατότητα στο Chat GPT Plus, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση της 23ης Μαρτίου.

Αρχικά, θα υπάρχουν μόνο 11 διαθέσιμα πρόσθετα. Αυτά τα πρόσθετα ποικίλλουν από το να επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν τις βαθμολογίες των ζωντανών αθλητικών γεγονότων έως την κράτηση μιας διεθνούς πτήσης και την αγορά φαγητού για παράδοση στο σπίτι. Η εταιρεία πρόσθεσε ότι «βάζει σταδιακά προσθήκες» ώστε να μπορεί να αξιολογήσει τη χρήση της στον πραγματικό κόσμο.

«Τα πρόσθετα είναι εργαλεία σχεδιασμένα ειδικά για μοντέλα γλώσσας με βασική αρχή την ασφάλεια και βοηθούν το ChatGPT να έχει πρόσβαση σε ενημερωμένες πληροφορίες, να εκτελεί υπολογισμούς ή να χρησιμοποιεί υπηρεσίες τρίτων», δήλωσε η OpenAI.

Μεταξύ της ομάδας ιστότοπων που υποστηρίζονται από τη νέα δυνατότητα προσθήκης είναι οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify, Klarna και Instacart και οι μηχανές αναζήτησης ταξιδιών Expedia και KAYAK.

Τα πρόσθετα περιλαμβάνουν επίσης τον μαθηματικό υπολογιστή Wolfram, για τη διενέργεια υπολογισμών, και την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για επιχειρήσεις Slack, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης του API στο ChatGPT κατά τη σύνδεση σε προσθήκες τρίτων. Πηγή: OpenAI

Άλλες εφαρμογές περιλαμβάνουν το FiscalNote, το Milo Family AI, το OpenTable, το Shop, το Speak και το Zapier.

Πώς έχει πρόσβαση στο web;

Το ChatGPT χρησιμοποιεί το Bing API για αναζήτηση πληροφοριών μαζί με ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που βασίζεται σε κείμενο για πλοήγηση στα αποτελέσματα και αλληλεπίδραση με ιστότοπους.

Είναι σε θέση να συνθέσει πληροφορίες σε πολλαπλές πηγές για να δώσει μια πιο γειωμένη απόκριση. Αναφέρει επίσης τις πηγές που χρησιμοποίησε, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επαληθεύσουν από πού άντλησε την απάντησή του το ChatGPT.

Η OpenAI είπε ότι οι δυνατότητες plug-in προέκυψαν από την υψηλή ζήτηση από τη βάση χρηστών της από τότε που η εταιρεία κυκλοφόρησε το ChatGPT στις 30 Νοεμβρίου.

Ο Mitchell Hashimoto, ιδρυτής της εταιρείας λογισμικού HashiCorp και πρώτος χρήστης του API plugin ChatGPT, είπε στους 94.300 οπαδούς του στο Twitter στις 23 Μαρτίου ότι είναι μια από τις πιο «εντυπωσιακές» εφαρμογές υπολογιστή που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ:

Η δυνατότητα χρήσης προσθηκών που έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα μπορούσε να βελτιώσει μια από τις αναμφισβήτητα μεγαλύτερες ελλείψεις του ChatGPT, ότι εκπαιδεύτηκε με δεδομένα μόνο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021 και δεν είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο για να αντλήσει πιο πρόσφατες πληροφορίες

Η τυπική απάντηση που δίνεται όταν το ChatGPT τίθεται μια ερώτηση που απαιτεί ενημερωμένα δεδομένα. Πηγή: Open AI

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το OpenAI κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του Chatbot τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT-4.

Μέχρι στιγμής, η νέα έκδοση έχει ήδη καταφέρει να περάσει με επιτυχία πολλές από τις πιο δύσκολες εξετάσεις γυμνασίου και νομικής σχολής των ΗΠΑ στο 90th percentile.

Χρησιμοποιώντας την ίδια έκδοση, η Cointelegraph ξεκίνησε πρόσφατα ένα πείραμα χρησιμοποιώντας το GPT-4 για να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας πληροφορίες που τροφοδοτούνται από το Cointelegraph Markets και μια επιλογή από τις καθημερινές ειδήσεις της Cointelegraph, με στόχο να κατανοήσει πώς ερμηνεύει τις ειδήσεις για τη λήψη αποφάσεων συναλλαγών.

Μέχρι στιγμής, το χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων έχει αυξηθεί κατά 6,08% σε επτά ημέρες. Αυτή τη στιγμή έχει μια κατανομή που αποτελείται από 55% Bitcoin, 35% Ethereum, 5% Cardano και 5% XRP

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: