Οι χρήστες του πορτοφολιού Telegram μπορούν τώρα να αγοράζουν, να αποσύρουν και να ανταλλάσσουν Bitcoin

Οι χρήστες της ευρέως χρησιμοποιούμενης εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram έχουν τώρα τη δυνατότητα να αγοράζουν, να αποσύρουν και να ανταλλάσσουν Bitcoin (BTC). Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το ρομπότ Wallet και οι συναφείς υπηρεσίες του, οι οποίες επιτρέπουν αυτές τις λειτουργίες, δημιουργήθηκαν από τρίτους, σε αντίθεση με το ότι αναπτύχθηκαν από την ίδια την Telegram.

Στην πραγματικότητα, το Wallet bot και τέτοιες παρόμοιες υπηρεσίες δημιουργούνται από τρίτους προγραμματιστές που χρησιμοποιούν το ανοικτό API bot της Telegram. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει το API για να αναπτύξει το δικό του bot που σχετίζεται με τα κρύπτο, χωρίς καμία άμεση ανάμειξη από την Telegram.

Έτσι, οι χρήστες της διεπαφής ιστού @wallet μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε αγορές, αναλήψεις, ανταλλαγές και συναλλαγές peer-to-peer (P2P) απευθείας μέσω της διεπαφής ιστού του Telegram σε Bitcoin, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του λογαριασμού @wallet στις 21 Απριλίου. Η κίνηση αυτή βασίζεται στις υπάρχουσες υπηρεσίες γύρω από τα κρυπτονομίσματα που είναι ήδη δημοφιλείς μέσα στο πρόγραμμα συνομιλίας. Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει: “Το Telegam είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για την εξυπηρέτηση των πελατών του:

“Το Bitcoin είναι τώρα διαθέσιμο στη διαδικτυακή διεπαφή @wallet, μαζί με μια νέα άμεση ανταλλαγή. Μπορείτε πλέον να αγοράζετε, να κάνετε αναλήψεις, να ανταλλάσσετε και να πραγματοποιείτε P2P συναλλαγές με BTC απευθείας μέσω της ενημερωμένης διαδικτυακής διεπαφής μας. Είναι πλέον δυνατή η αγορά Bitcoin χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα ή την αγορά P2P στην ενότητα “Αγορά & Πώληση” της φιλικής προς το χρήστη διεπαφής μας.”

Η ανακοίνωση υπενθύμισε επίσης στους χρήστες ότι το ενημερωμένο “Exchange” της πλατφόρμας μπορεί πλέον να ανταλλάσσει άμεσα Bitcoin, Tether (USDT) και Telegram Open Network (TON) μεταξύ τους.

Καθώς η δημοτικότητα και η υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων συνεχίζουν να αυξάνονται, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η Telegram και άλλοι τρίτοι φορείς του κλάδου θα συνεχίσουν να καινοτομούν και να προσαρμόζονται για να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και προσδοκίες των χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: