Αδρανές πορτοφόλι Bitcoin ξυπνά μετά από 10,5 χρόνια, μετακίνησε 279 BTC

Σε μια αναμφίβολα ενδιαφέρουσα εξέλιξη, η Whale Alert ανέφερε ότι ένα αδρανές πορτοφόλι Bitcoin της εποχής Satoshi ξύπνησε μετά από 10,5 χρόνια. Στη συνέχεια, το πρώην αδρανές πορτοφόλι προχώρησε στη μετακίνηση 279 BTC από τα αποθέματά του.

Η διεύθυνση του αδρανούς πορτοφολιού φέρεται να περιέχει 1.128 BTC, τα οποία αξίζουν σήμερα 31.587.849 δολάρια. Επιπλέον, η Lookonchain παρείχε πλαίσιο για την αφύπνιση, αναφέροντας ότι οι 279 BTC μεταφέρθηκαν σε τρεις νέες διευθύνσεις. Εναλλακτικά, τα δεδομένα δείχνουν ότι το πορτοφόλι είχε λάβει 1.128 BTC τον Οκτώβριο του 2012 και τον Μάιο του 2013, όταν οι τιμές ήταν μόλις 12 και 195 δολάρια αντίστοιχα.

Αναδύεται αδρανές πορτοφόλι Bitcoin

Αναμφίβολα ενδιαφέρον, ένα πρώην αδρανές πορτοφόλι Bitcoin της εποχής Satoshi ξύπνησε μετά από 10,5 χρόνια αδρανοποίησης. Επιπλέον, το αφυπνισμένο πορτοφόλι μετέφερε 279 BTC σε 3 νέες διευθύνσεις, σύμφωνα με τα αναδυόμενα στοιχεία.

Τα BTC που μεταφέρθηκαν αξίζουν περίπου 7,8 εκατομμύρια δολάρια και αποτελούν την πρώτη δραστηριότητα του πορτοφολιού από το 2012. Επιπλέον, μια μέρα πριν, είχαμε δει ένα ακόμη πρώην αδρανές πορτοφόλι Bitcoin να ξυπνάει μετά από 9,3 χρόνια, σύμφωνα με το U.Today. Αντίθετα, το εν λόγω πορτοφόλι είχε λάβει 6.071,5 BTC τον Δεκέμβριο του 2013, όταν η τιμή του κρυπτονομίσματος ήταν στα 663 δολάρια.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται καθώς το δίκτυο Bitcoin παρουσιάζει αυξημένη δραστηριότητα. Συγκεκριμένα, η Glassnode ανέφερε ότι οι οργανικές συναλλαγές ξεπερνούν τις 270.000 ανά ημέρα. Επιπλέον, ο αριθμός αυτός σχετίζεται με τις χρηματικές μεταφορές και την “εμφάνιση τακτικών εγγραφών”, σημειώνει το U.Today. Οι τελευταίες, ξεπερνούν τα ορόσημα του ενός εκατομμυρίου.

Παρόλο που το Bitcoin έχει γνωρίσει κάμψη, παραμένει το πιο κυρίαρχο κρυπτονόμισμα στην αγορά. Επιπλέον, έχει ήδη ξεπεράσει τα 30.000 δολάρια το 2023, μετά από έναν ψυχρό κρύπτο χειμώνα ένα χρόνο πριν. Αντίθετα, το κρυπτονόμισμα έχει υποχωρήσει κατά 2,20% τις τελευταίες 24 ώρες, διαπραγματευόμενο στα 28.063 δολάρια σύμφωνα με το CoinMarketCap

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: