Ο ιδρυτής του Cardano Charles Hoskinson εξερευνά το Άγνωστο: Κυνήγι για εξωγήινους και UFOs

Ο ιδρυτής της Cardano, Charles Hoskinson, συμμετέχει στο πρόγραμμα Galileo στην αναζήτηση εξωγήινων αντικειμένων.

Ο ιδρυτής της Cardano, Charles Hoskinson, ξεκίνησε μια αποστολή με το Galileo Project, με επικεφαλής τον αστρονόμο Avi Loeb του Χάρβαρντ, για να αναζητήσει στοιχεία για ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (UFO) ή μια διαστρική οντότητα που συνετρίβη κοντά στις ακτές της Παπούα Νέας Γουινέας. Το Galileo Project, το οποίο έλαβε χρηματοδότηση 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων από τον Hoskinson, έχει ως στόχο να διερευνήσει πιθανά σημάδια εξωγήινης τεχνολογίας.

Η ομάδα αποστολής του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένου του Hoskinson, ανακάλυψε περίεργα θραύσματα και κομμάτια σύρματος που μπορεί να είναι απομεινάρια του αντικειμένου που συνετρίβη. Ωστόσο, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να διαπιστωθεί αν τα ευρήματα αυτά προέρχονται πράγματι από ένα διαστρικό αντικείμενο.

Το πρόγραμμα Galileo Project κέρδισε την αναγνώριση αφού ο αστρονόμος του Χάρβαρντ Avi Loeb και ο φοιτητής του Amir Siraj εντόπισαν έναν μετεωρίτη διαστρικής προέλευσης που προσγειώθηκε στη Γη το 2014. Το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαίωσε τη διαστρική του προέλευση. Τώρα, το πρόγραμμα στοχεύει να διερευνήσει την πιθανότητα η συντριβή κοντά στην Παπούα Νέα Γουινέα να αποτελεί απόδειξη εξωγήινης τεχνολογίας.

Σε μια ανάρτηση στο blog του, ο Avi Loeb εξέφρασε την περιέργειά του για το αν η περιοχή της συντριβής περιέχει στοιχεία τεχνολογικών αντικειμένων που δημιουργήθηκαν από έναν προηγμένο πολιτισμό. Η ομάδα θα συνεχίσει την έρευνα και την ανάλυσή της για να προσδιορίσει την πραγματική φύση των θραυσμάτων που ανακαλύφθηκαν.

Η συμμετοχή του Charles Hoskinson σε αντισυμβατικά έργα εκτείνεται πέρα από την αναζήτηση εξωγήινων. Νωρίτερα, συμμετείχε σε έναν γύρο χρηματοδότησης για την Colossal, μια νεοφυή βιοεπιστημονική εταιρεία με έδρα το Τέξας που στοχεύει στην αναβίωση εξαφανισμένων ειδών, συμπεριλαμβανομένων των μαλλιαρών μαμούθ.

Η υποστήριξη του Hoskinson σε έργα που διευρύνουν τα όρια της επιστημονικής εξερεύνησης αποδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε εγχειρήματα που προκαλούν τη συμβατική σκέψη και εξερευνούν νέα σύνορα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: