Ο διευθύνων σύμβουλος της Coinbase θα συμμετάσχει σε συζητήσεις με τους νομοθέτες των ΗΠΑ σχετικά με τη νομοθεσία για τα κρύπτο: Έκθεση

Ο διευθύνων σύμβουλος της Coinbase Brian Armstrong φέρεται να έχει προγραμματίσει συνάντηση με μέλη του Κογκρέσου στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συζητήσει τη νομοθεσία για τα κρυπτονομίσματα και συναφή ζητήματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg στις 17 Ιουλίου, ο Armstrong έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τη New Democrat Coalition, μια ομάδα περίπου 100 Δημοκρατικών της Βουλής των Αντιπροσώπων που επικεντρώνεται στην προώθηση καινοτόμων και χωρίς αποκλεισμούς πολιτικών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Άρμστρονγκ θα ασχοληθεί με τη νομοθεσία για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και τις πιθανές επιπτώσεις της τεχνολογίας στην εθνική ασφάλεια, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και το περιβάλλον.

Η κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου και έρχεται την ώρα που διαφορετικές προτάσεις για τη ρύθμιση των κρύπτο εξετάζονται στη Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία. Στις 12 Ιουλίου, οι γερουσιαστές Cynthia Lummis και Kirsten Gillibrand επανέφεραν νομοθεσία με στόχο τη θέσπιση ενός ολοκληρωμένου ρυθμιστικού πλαισίου για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων εξετάζει σχέδιο νομοσχεδίου για τη δομή της αγοράς.

Η Coinbase εμπλέκεται επί του παρόντος σε μια νομική μάχη με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) σχετικά με ισχυρισμούς περί προσφοράς μη εγγεγραμμένων τίτλων. Τα δύο μέρη είχαν την πρώτη ακρόαση πριν από την υποβολή της αίτησης στις 13 Ιουλίου.

Ως εξέχουσα προσωπικότητα του κλάδου, ο Armstrong έχει ζητήσει στο παρελθόν συζητήσεις μεταξύ των Αμερικανών νομοθετών και της Coinbase, ιδίως μετά την κατάρρευση της αγοράς κρύπτο και τα γεγονότα γύρω από την FTX. Ο διευθύνων σύμβουλος εξέφρασε την πρόθεση του ανταλλακτηρίου να ενθαρρύνει τους χρήστες κρύπτο να υποστηρίξουν “υποψηφίους υπέρ των κρύπτο ” σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ιδίως στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του 2024.

Το CryptoNea απευθύνθηκε στην Coinbase για σχόλια, αλλά δεν έλαβε απάντηση κατά τη στιγμή της δημοσίευσης.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: