Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coinbase καλεί τους Αμερικανούς να συσπειρώσουν την υποστήριξή τους για τα νομοσχέδια για τη ρυθμιστική σαφήνεια των κρύπτο

Ο Brian Armstrong, διευθύνων σύμβουλος της Coinbase, κάλεσε τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών να αναλάβουν ενεργό ρόλο στην υποστήριξη του Financial Innovation and Technology for the 21 Century Act (FIT21), μιας νομοθεσίας που θα μπορούσε να φέρει την απαραίτητη ρυθμιστική σαφήνεια στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων.

Οι νομοθέτες σημείωσαν σημαντική πρόοδο στις 26 Ιουλίου, όταν ψήφισαν υπέρ τόσο του FIT21 όσο και του Blockchain Regulatory Certainty Act. Τα νομοσχέδια αυτά έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τις επιχειρήσεις κρύπτο, συμπεριλαμβανομένου του καθορισμού των ορίων δικαιοδοσίας μεταξύ των ρυθμιστικών αρχών κινητών αξιών και εμπορευμάτων στη χώρα.

Σε ένα tweet, ο Άρμστρονγκ τόνισε ότι οι πολίτες έχουν μια κρίσιμη ευκαιρία να παροτρύνουν τους εκπροσώπους τους να ψηφίσουν υπέρ του FIT21, καθώς η διαδικασία ψηφοφορίας θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα. Αναγνώρισε ότι το νομοσχέδιο ενδέχεται να υποστεί περαιτέρω αλλαγές κατά τη διάρκεια της νομοθετικής διαδικασίας, αλλά πιστεύει ακράδαντα ότι τελικά θα διασφαλίσει τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία των Αμερικανών, θα ενθαρρύνει την καινοτομία και θα ενισχύσει την εθνική ασφάλεια.

Η Coinbase, στην ανακοίνωσή της, τόνισε τη δυνατότητα του νομοσχεδίου να προστατεύσει τους καταναλωτές και να ενισχύσει την εθνική ασφάλεια, ενώ παράλληλα προωθεί τις ευκαιρίες απασχόλησης στη χώρα. Αυτό υποδηλώνει ότι οι εγχώριες εταιρείες κρύπτο, που αντιμετωπίζουν ρυθμιστική αβεβαιότητα, ενδέχεται να επιλέξουν να παραμείνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και να συνεχίσουν να απασχολούν τοπικά ταλέντα.

Νωρίτερα μέσα στο έτος, αρκετές εταιρείες κρύπτο είχαν αρχίσει να διερευνούν εναλλακτικές δικαιοδοσίες λόγω της ρυθμιστικής αβεβαιότητας στις Η.Π.Α. Για παράδειγμα, στις 8 Μαΐου, ο Armstrong επισκέφθηκε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να αξιολογήσει τις δυνατότητές τους ως στρατηγικού κόμβου για την Coinbase. Επιπλέον, στις 26 Μαΐου, η Gemini, ένα άλλο ανταλλακτήριο κρύπτο, επέλεξε την Ιρλανδία ως ευρωπαϊκή έδρα της εν μέσω αυτού που ορισμένοι παρατηρητές του κλάδου ανέφεραν ως “πόλεμο κατά των κρύπτο” που εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ.

Παρά τις προκλήσεις που θέτει το ρυθμιστικό τοπίο, η Coinbase συνεργάστηκε ενεργά με τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στις 13 Φεβρουαρίου, ο Armstrong προσκάλεσε τις ρυθμιστικές αρχές για μια συζήτηση σχετικά με τα κρύπτο στην Ουάσινγκτον. Επιπλέον, στις 19 Ιουλίου εμφανίστηκαν αναφορές ότι ο Armstrong πραγματοποίησε συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών με μέλη του Κογκρέσου για να συζητήσουν τη νομοθεσία για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Αυτές οι προσπάθειες καταδεικνύουν τη δέσμευση της Coinbase για τη διαμόρφωση των κανονισμών κρύπτο στη χώρα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: