Ο διευθύνων σύμβουλος της Binance CZ επικρίνει το αίτημα της SEC

Ο διευθύνων σύμβουλος της Binance CZ ανακουφίστηκε καθώς λύθηκε η διαμάχη με την SEC, η εστίαση μετατοπίζεται στο μέλλον

Ο διευθύνων σύμβουλος της Binance Changpeng “CZ” Zhao εξέφρασε την ευτυχία και την ανακούφισή του καθώς επιλύθηκε τελικά η παρατεταμένη διαμάχη με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC). Ο έλεγχος της SEC είχε δημιουργήσει μια περίοδο αβεβαιότητας και έντασης για την Binance, καθιστώντας την επίλυση μια σημαντική εξέλιξη.

Με τη ρυθμιστική αβεβαιότητα να διαλύεται σταδιακά, ο CZ μπορεί τώρα να στρέψει την προσοχή του στη διαμόρφωση του μέλλοντος της Binance. Σε ένα tweet, ο έμπειρος επιχειρηματίας κρύπτο τόνισε ότι το αίτημα της SEC για έκτακτη βοήθεια ήταν περιττό, δηλώνοντας ότι η αμοιβαία συμφωνηθείσα λύση θα επιτρέψει στην Binance να προχωρήσει χωρίς εμπόδια.

Σε μια αξιοσημείωτη τροπή των γεγονότων, η δικαστής Amy Berman Jackson του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ για την Περιφέρεια της Κολούμπια ενέκρινε την “Προτεινόμενη Συμφωνία και Εντολή Συναίνεσης” που είχε επιτευχθεί μεταξύ της Binance, της Binance.US και της SEC στις 18 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη διαταγή συναίνεσης, η Binance υποχρεούται να επαναπατρίσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία σε νόμισμα fiat και κρυπτονόμισμα που σχετίζονται με την Binance.US μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία που ορίζει το δικαστήριο. Επιπλέον, η συμφωνία επιβάλλει περιορισμούς στους παγκόσμιους αξιωματούχους της Binance, εμποδίζοντάς τους να έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά κλειδιά όλων των πορτοφολιών, συμπεριλαμβανομένων τόσο των cold όσο και των hot πορτοφολιών.

Παρά τις προκλήσεις και τα ρυθμιστικά εμπόδια που αντιμετώπισε πρόσφατα η Binance, ο CZ τόνισε την ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας για συνεχή λειτουργία. Ενώ εξέφρασε ικανοποίηση σχετικά με την επίλυση του ζητήματος της SEC, ο CEO υπογράμμισε ότι τα κεφάλαια των χρηστών παρέμειναν και θα συνεχίσουν να παραμένουν ασφαλή σε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την Binance.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου, η Binance έδωσε προτεραιότητα στην ασφάλεια των κεφαλαίων των χρηστών, εφαρμόζοντας ισχυρά μέτρα ασφαλείας σε όλες τις πλατφόρμες. Επιπλέον, η εταιρεία ανέφερε ότι η BNB Smart Chain διερευνά την ανάπτυξη και την έναρξη μιας λύσης κλιμάκωσης blockchain layer 2, επιδεικνύοντας την αφοσίωσή της στην τεχνολογική πρόοδο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: