Η φάλαινα PEPE κατακτά την πτώση του memecoin, αποκτά tokens αξίας 529,000 $

Στον απόηχο της σημαντικής πτώσης της αξίας του Pepe, ενός κρυπτονομίσματος εμπνευσμένου από meme, με πτώση περίπου 15%, εκτυλίχθηκε μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Η πτώση αυτή αποδόθηκε στις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν σε ένα πορτοφόλι multisig και στις αυξανόμενες ανησυχίες για πιθανή χειραγώγηση από τους προγραμματιστές. Εν μέσω αυτής της αναταραχής, ένας σημαντικός κάτοχος token του PEPE προέβη σε μια σημαντική κίνηση, επενδύοντας 320 Ethereum -που ισοδυναμούν με 529.000 δολάρια- για να αποκτήσει το επιβλητικό ποσό των 640 δισεκατομμυρίων token του PEPE.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο X (πρώην Twitter), την οποία μοιράστηκε η πλατφόρμα ανάλυσης on-chain Lookonchain, η εξαγορά έγινε σε μια μέση τιμή 0,000001163 δολάρια ανά token.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη φάλαινα κάνει τέτοιες στρατηγικές κινήσεις. Στις 5 Ιουνίου 2023, χρησιμοποίησαν 280 Ethereum (περίπου 507.000 δολάρια) για να αποκτήσουν 500 δισεκατομμύρια tokens PEPE. Πριν από αυτό, στις 6 Μαΐου του ίδιου έτους, η φάλαινα επένδυσε 253 Ethereum, ύψους 481.000 δολαρίων, για να εξασφαλίσει 164 δισεκατομμύρια tokens PEPE.

Φαίνεται ότι αυτή η φάλαινα ενήργησε γρήγορα για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που παρουσιάστηκε από τη μειωμένη τιμή της PEPE μετά από μια σημαντική πώληση. Η αυξημένη δραστηριότητα πωλήσεων θα μπορούσε να έχει προκαλέσει την απόφασή τους. Η αναταραχή περιστράφηκε γύρω από τις αλλαγές που εφαρμόστηκαν σε ένα πορτοφόλι multisig που διαχειρίζονται οι προγραμματιστές.

Οι τροποποιήσεις άλλαξαν τη δομή του πορτοφολιού, το οποίο αρχικά κατείχε tokens PEPE αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων, και προκάλεσαν υποψίες λόγω της μείωσης των απαιτούμενων υπογραφών συναλλαγών. Η εντολή έπεσε από πέντε από τις οκτώ υπογραφές σε μόλις δύο, προκαλώντας άμεσες ανησυχίες για ένα πιθανό “rug pull”, όπου οι προγραμματιστές εξαφανίζονται αφού εξαπατήσουν τα κεφάλαια των επενδυτών. Στον απόηχο αυτών των γεγονότων, η αξία του νομίσματος meme έπεσε πάνω από 20% μέσα σε 24 ώρες.

Κατά τη στιγμή της αναφοράς, η τιμή διαπραγμάτευσης του PEPE βρίσκεται στα 0,0000008738 δολάρια, ελαφρώς πάνω από το χαμηλό 24ωρο των 0,0000008046 δολαρίων. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο όγκος συναλλαγών για τo PEPE παρουσίασε μια σημαντική άνοδο της τάξης του 276,51% μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, φτάνοντας συνολικά τα εντυπωσιακά 283,05 εκατομμύρια δολάρια.

Τις τελευταίες 24 ώρες, η πτώση της τιμής του PEPE επιδείνωσε περαιτέρω την άνευρη απόδοσή της κατά τις προηγούμενες 30 ημέρες, με αποτέλεσμα να σημειώσει πτώση άνω του 30% για το μήνα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: