Η Coinbase υποβαθμίζεται από την Oppenheimer μετά την αποκάλυψη πιθανών χρεώσεων SEC

Ο αναλυτής της Oppenheimer, Owen Lau, απέσυρε την αξιολόγηση outperform για την Coinbase (COIN), υποβαθμίζοντας τη μετοχή της εταιρείας σε perform, αφού το ανταλλακτήριο αποκάλυψε την παραλαβή ειδοποίησης Wells από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ αργά την Τετάρτη. Ο Lau σημείωσε επίσης την οικονομική έκθεση του Προέδρου της Τρίτης, η οποία ήταν ιδιαίτερα επικριτική για τον κλάδο των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Οι μετοχές της Coinbase υποχώρησαν 13% στις προκαταρκτικές συναλλαγές την Πέμπτη.

Δεδομένου του ανθυγιεινού ρυθμιστικού περιβάλλοντος, ο Lau – ο οποίος κατά τα άλλα υποστηρίζει την τεχνολογία blockchain και την ανάπτυξη ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στις ΗΠΑ – δήλωσε ότι ανησυχεί όλο και περισσότερο για τη “δικαιοσύνη των ενεργειών επιβολής και την ικανότητα του οικοσυστήματος [κρυπτο] να αναπτυχθεί με φαινομενικά περιορισμένη και συρρικνούμενη υποστήριξη από το τραπεζικό σύστημα”.

Με τη μετοχή της Coinbase να σημειώνει άνοδο περίπου 118% από έτος μέχρι σήμερα, έναντι αύξησης περίπου 3% για τον S&P 500, ο Lau της Oppenheimer δήλωσε ότι κινείται στο περιθώριο.

«Η πρόσφατη ισχύς του bitcoin δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν ζητήσει εναλλακτικά χρηματοοικονομικά συστήματα, αλλά θα μπορούσε επίσης να γίνει θύμα της επιτυχίας του», πρόσθεσε ο Lau.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: