Το Bitcoin διαγράφει τις απώλειες της Fed καθώς οι traders βλέπουν τον στόχο τιμής BTC στα 40.000 $

Το Bitcoin επέστρεψε σχεδόν στα $29.000 στις 23 Μαρτίου καθώς οι ταύροι αγνόησαν τα νέα για μια νέα ρυθμιστική καταστολή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Γράφημα κεριών BTC/USD 1 ώρας (Bitstamp). Πηγή: TradingView

Στοιχεία από το TradingView  έδειξαν ότι το BTC/USD κέρδισε σχεδόν 8% έναντι των χαμηλών της νύχτας για να αμφισβητήσει τα υψηλά εννέα μηνών στο Bitstamp.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Το ζεύγος διατήρησε τη μεταβλητότητα να έρχεται καθώς η σκόνη κατακλύζεται από την απόφαση για τα επιτόκια της προηγούμενης ημέρας και τα σχετικά σχόλια από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Fed Jerome Powell έδωσε ανάμεικτα μηνύματα για το πώς και αν θα συνεχιστούν οι αυξήσεις επιτοκίων, οι σχολιαστές της αγοράς κρυπτονομισμάτων υποστήριξαν ότι η ξαφνική πτώση που είδε το Bitcoin ήταν υπερβολική.

«Βεβαιωθείτε ότι θυμάστε τον πανικό και τις εκκλήσεις για χαμηλότερα την επόμενη φορά που θα έχετε μια βουτιά κατά τη διάρκεια μιας ανοδικής τάσης HTF», έγραψε ο δημοφιλής trader Crypto Chase σε μέρος της ανάλυσης του Twitter.

Μεταξύ εκείνων που τώρα προσβλέπουν στη συνέχιση της ανοδικής τάσης ήταν ο Crypto Ed, ο οποίος είδε το Bitcoin να γεμίζει τη ζώνη επαναφοράς του.

Η διάθεση κατάφερε να παραμείνει θετική παρά τα νέα ότι η ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, είχε αρχίσει να στοχεύει εταιρείες κρύπτο, ιδίως την Coinbase , οι μετοχές της οποίας υποχώρησαν 20% στο άνοιγμα της Wall Street.

Η αναφερόμενη σύλληψη του Do Kwon , ιδρυτή της εταιρείας blockchain Terraform Labs, υπεύθυνη για την έκρηξη του Terra το 2022, δεν κατάφερε επίσης να μειώσει την απόδοση.

“Μπορείτε να προσπαθήσετε να το εξαφανίσετε, αλλά θα συνεχίσουμε να στέλνουμε από εδώ”, πρόσθεσε ο συνάδελφός του trader Kaleo στην τελευταία από τις χαρακτηριστικές ανοδικές τιμές του BTC, έχοντας επαναλάβει ότι τα 40.000 $ ήταν στόχος τιμής “μαγνήτη”.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Τα περιουσιακά στοιχεία κινδύνου επιστρέφουν με έκρηξη

Bitcoin και κρυπτονομίσματα όπως το Litecoin  δεν ήταν τα μόνα περιουσιακά στοιχεία που απολάμβαναν ριμπάουντ την ημέρα.

Οι αμερικανικές μετοχές προσπάθησαν να ακυρώσουν τις δικές τους απώλειες μετά τη Fed, με τον S&P 500 να σημειώνει άνοδο 1,2% την ημέρα κατά τη στιγμή της γραφής. 

Ο χρυσός, εν τω μεταξύ, έφτασε τα 195,15 δολάρια, κερδίζοντας ένα εντυπωσιακό 3,1% έναντι των ημερήσιων χαμηλών πριν και πλησιάζοντας σε μια ρεβάνς των 2.000 δολαρίων.

Διάγραμμα κεριών XAU/USD 1 ώρας. Πηγή: TradingView

«Βρισκόμαστε ακόμα στο κενό της ανακούφισης, στη φούσκα της “Ηχώ”. Η περίοδος όπου η πιθανή διαδικασία παύσης των αυξήσεων παραμένει να είναι ανοδική και δεν υπάρχει σαφής ύφεση, μέχρι να αρχίσει να εφαρμόζεται η πραγματικότητα”, δήλωσε ο Michaël van de Poppe, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eight .

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Ο Van de Poppe συμφώνησε ότι τα 40.000 $ ήταν πλέον μακροπρόθεσμος στόχος για BTC/USD.

Οι απόψεις, οι σκέψεις και οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά των συγγραφέων και δεν αντικατοπτρίζουν ούτε αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις και τις απόψεις του Cryptonea.gr.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: