Η Coinbase εγκαινιάζει διεθνές ανταλλακτήριο κρύπτο

Η Coinbase είναι ένας από τους βασικούς παίκτες στο χώρο των κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ. Το ανταλλακτήριο και ο διευθύνων σύμβουλός του, Μπράιαν Άρμστρονγκ, έχουν μιλήσει αρκετά έντονα για την έλλειψη ρυθμιστικής σαφήνειας για τα κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ.

Το ανταλλακτήριο αποφάσισε τώρα να δραστηριοποιηθεί διεθνώς. Αυτό θεωρείται ένα βήμα προς την υλοποίηση του κεφαλαίου της στρατηγικής παγκόσμιας επέκτασης Go Deep, Go Broad του ανταλλακτηρίου. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες, η Coinbase ξεκίνησε ένα διεθνές ανταλλακτήριο κρύπτο.

Η Coinbase γίνεται διεθνής

Το ανταλλακτήριο δήλωσε ότι αποφάσισε να γίνει δημόσια εταιρεία στις ΗΠΑ επειδή πίστευε ότι η χώρα θα μπορούσε να αγκαλιάσει τη θεμελιώδη καινοτομία. Ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε τώρα να επικεντρωθεί και στις διεθνείς αγορές, όπου πολλά έθνη προσπαθούν να καθιερωθούν ως κόμβοι κρύπτο.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες, το νέο διεθνές ανταλλακτήριο θα επιτρέπει στους θεσμικούς χρήστες που εδρεύουν στις ΗΠΑ να διαπραγματεύονται αέναα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Επιπλέον, το ανταλλακτήριο δήλωσε: “Η δημιουργία ενός global perpetual futures exchange για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία θα συμβάλει στην υποστήριξη μιας ενημέρωσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος, καθιστώντας τα αξιόπιστα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Coinbase πιο προσιτά στους χρήστες ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που ζουν εκτός των ΗΠΑ”.

Το διεθνές ανταλλακτήριο Coinbase θα διαθέτει υψηλό επίπεδο προστασίας των πελατών, παράλληλα με ένα ισχυρό πλαίσιο διαχείρισης κινδύνων. Το ανταλλακτήριο εισήγαγε νωρίτερα σήμερα τα συμβόλαια διηνεκούς προθεσμιακού συμβολαίου BTC και ETH, με όλες τις συναλλαγές να διακανονίζονται σε USDC. Τα συμβόλαια θα προσφέρουν επίσης αρχικά μόχλευση 5x.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: