Η Bybit εντάσσεται στα ανταλλακτήρια κρύπτο που προσφέρουν υπηρεσίες δανεισμού κρύπτο

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Bybit είναι η τελευταία μεγάλη πλατφόρμα που θέτει σε λειτουργία μια εσωτερική υπηρεσία δανεισμού κρυπτονομισμάτων για τους χρήστες.

Μόνο για χρήστες από τον Γιάννη Ανδρέου – iPhone 14 Pro Max Τυχερή κλήρωση!

Το ανταλλακτήριο με έδρα το Ντουμπάι ανακοίνωσε την έναρξη της υπηρεσίας στις 2 Μαΐου, παρέχοντας πληρωμές τόκων στους χρήστες που καταθέτουν κρυπτονόμισμα μέσω της νέας προσφοράς της πλατφόρμας. Η υπηρεσία φέρεται να καταβάλλει ωριαίες πληρωμές τόκων από τις δεξαμενές δανεισμού, ενώ οι δανειστές μπορούν να καταθέτουν και να εξαργυρώνουν τα δανεισμένα tokens κρυπτονομισμάτων χωρίς περιόδους δέσμευσης.

Εν τω μεταξύ, οι δανειολήπτες στο ανταλλακτήριο της Bybit μπορούν να λάβουν δάνεια για να αξιοποιήσουν κεφάλαια για διάφορες επιλογές συναλλαγών στην πλατφόρμα. Οι δανειολήπτες πρέπει να καταθέσουν ένα ίσο ή μεγαλύτερο ποσό περιουσιακών στοιχείων ως εγγύηση σε σχέση με το ποσό του δανείου για να διασφαλίσουν τις επενδύσεις των δανειστών.

Σε δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου και συνιδρυτή της Bybit, Ben Zhou, περιγράφεται η πρόθεση του ανταλλακτηρίου να προσφέρει στους χρήστες ένα μέσο για τη δημιουργία αποδόσεων. Οι προχωρημένοι traders μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κεφάλαια από τους δανειστές για πιο προηγμένες επιλογές συναλλαγών στο ανταλλακτήριο.

Το Bybit είναι το τελευταίο μεγάλο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που προσφέρει μια υπηρεσία δανεισμού κρυπτονομισμάτων. H Binance παρέχει μια χούφτα υπηρεσίες που επιτρέπουν στους χρήστες να κερδίζουν τόκους επί των κατατεθειμένων περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων.

Το KuCoin προσφέρει επίσης μια υπηρεσία δανεισμού σε μια μεγάλη ποικιλία από tokens. Το OKX προσφέρει στους χρήστες μια δανειακή διευκόλυνση που τους επιτρέπει να δανείζονται κεφάλαια σε κατατεθειμένα tokens, αλλά δεν διευκολύνει τον δανεισμό των χρηστών στην πλατφόρμα ανταλλαγής του.

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες εγκατέλειψε τα σχέδιά του να ξεκινήσει τη δική του υπηρεσία δανεισμού τον Σεπτέμβριο του 2021 μετά από αυστηρή προειδοποίηση της αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Η αμερικανική ρυθμιστική αρχή είχε θεωρήσει την προσφορά ως security, με την Coinbase να υπόσχεται ετήσιες αποδόσεις 4% για το νόμισμα USD Coin (USDC) καταθέσεις.

Η Kraken έπεσε επίσης θύμα υπέρβασης των ρυθμιστικών ορίων στις ΗΠΑ, γεγονός που οδήγησε τελικά σε διακανονισμό 30 εκατομμυρίων δολαρίων με την SEC σχετικά με τη λειτουργία του προγράμματος staking-as-a-service για κρύπτο περιουσιακά στοιχεία τον Φεβρουάριο του 2023.

Ενώ μόλις μια χούφτα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων προσφέρουν υπηρεσίες δανεισμού κατά παραγγελία, ο χώρος της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) παρουσιάζει μια πληθώρα από τρόπους για τους χρήστες κρυπτονομισμάτων να κερδίζουν τόκους από τα δανεισμένα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: