Η Cathie Wood εκφράζει ανοδικές προοπτικές για την Coinbase μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την Ripple

Η Cathie Wood, διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια της ARK Investment Management, εξέφρασε τις ανοδικές της προοπτικές για την Coinbase μετά την πρόσφατη μερική νίκη της Ripple στη δικαστική μάχη κατά της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC).

Αν και αναγνώρισε ότι η απόφαση δεν ευνοούσε πλήρως την Ripple, η Wood θεώρησε το αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό θετικό για τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Συμμετείχε με άλλους εμπειρογνώμονες του κλάδου, προτείνοντας ότι η απόφαση, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα token XRP που πωλούνται σε μικροεπενδυτές σε ανταλλακτήρια δεν αποτελούν κινητές αξίες, θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό προηγούμενο για την Coinbase και την Binance στις συνεχιζόμενες νομικές διαμάχες τους με την SEC.

Η Wood υπογράμμισε την ανθεκτικότητα της τιμής της μετοχής της Coinbase, σημειώνοντας ότι παρά το γεγονός ότι έλαβε ειδοποίηση Wells τον Μάρτιο και αντιμετώπισε αγωγή της SEC τον Ιούνιο, η μετοχή δεν έπεσε ποτέ σε νέα χαμηλά επίπεδα. Αυτό υποδηλώνει μια ανθεκτικότητα στην αξία της μετοχής της Coinbase, σύμφωνα με την Wood.

Στις 17 Ιουλίου, τρία από τα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF) της ARK Investment εκμεταλλεύτηκαν το πρόσφατο ράλι της Coinbase, πουλώντας συνολικά 248.838 μετοχές αξίας 26,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι πωλήσεις αυτές ακολούθησαν μια επιπλέον πώληση μετοχών της Coinbase αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων από το ARK Innovation ETF στις 11 Ιουλίου.

Η Coinbase άρχισε να διαπραγματεύεται το 2023 στα 33,60 δολάρια ανά μετοχή. Μέχρι σήμερα, οι μετοχές COIN έχουν αυξηθεί πάνω από 184% και έχουν φτάσει τα 105,55 δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία του TradingView.

Ενώ το κλίμα προς την Coinbase είναι όλο και πιο θετικό μεταξύ των παραγόντων του κλάδου, οι αναλυτές της επενδυτικής εταιρείας Berenberg Capital Markets προειδοποίησαν ότι αρκετές ρυθμιστικές πτυχές που αφορούν τα ανταλλακτήρια εξακολουθούν να απαιτούν επίλυση. Σε ένα επενδυτικό σημείωμα της 17ης Ιουλίου, ο επικεφαλής αναλυτής Mark Palmer υπογράμμισε το Coinbase Earn, ένα χρηματοοικονομικό προϊόν που προσφέρει απόδοση στο crypto staking, ως δυνητικά ευάλωτο στο να χαρακτηριστεί ως αξιόγραφο υπό το φως των σχολίων της δικαστού Analisa Torres στην απόφαση για την υπόθεση Ripple.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: