Τρία καναδικά ανταλλακτήρια κρύπτο επιβεβαιώνουν τα σχέδια συγχώνευσης

Τα καναδικά ανταλλακτήρια WonderFi (WNDR), Coinsquare και CoinSmart αποκάλυψαν σχέδια συγχώνευσης, δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρύπτο στον κόσμο.
Μεταξύ τους, οι τρεις εταιρείες έχουν 1,65 εκατομμύρια χρήστες και περισσότερα από 600 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό φύλαξη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δευτέρας.


Οι μετοχές της WNDR σημείωσαν άνοδο μετά την ανακοίνωση, σημειώνοντας επί του παρόντος άνοδο 43,75% στα 23 καναδικά σεντς στις πρώτες συναλλαγές. Ο Kevin O’Leary είναι στρατηγικός επενδυτής της WonderFi.

Η συγχώνευση θα είναι η επιβεβαίωση των ξεχωριστών σχεδίων μεταξύ των τριών εταιρειών τους τελευταίους μήνες. Τον Ιανουάριο, αναφέρθηκε ότι η WonderFi και η Coinsquare βρίσκονταν σε προχωρημένες συνομιλίες για τη συνένωσή τους. Αυτό συνέβη λίγες μόνο ημέρες αφότου η Coinsquare τερμάτισε μια προηγούμενη συμφωνία για την εξαγορά της CoinSmart. Ως μία συνδυασμένη εταιρεία, τα ανταλλακτήρια πιστεύουν ότι “έχουν την κλίμακα για να είναι ο ηγέτης της αγοράς στον Καναδά, έναν ισχυρό ισολογισμό που θα επιτρέψει την επέκταση και μια σαφή πορεία προς την κερδοφορία”, δήλωσε ο πρόεδρος της WonderFi Dean Skurka.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: