Η Crypto Custodian Copper θα παρέχει διακανονισμό εκτός ανταλλακτηρίου στους πελάτες της OKX

Το ανταλλακτήριο OKX προσχωρεί στην πλατφόρμα ClearLoop της Copper, επιτρέποντας στους θεσμικούς πελάτες των δύο εταιρειών να διατηρούν περιουσιακά στοιχεία εντός της υποδομής της εταιρείας θεματοφυλακής, ενώ παράλληλα τους αναθέτει να συναλλάσσονται στην πλατφόρμα του ανταλλακτηρίου, σύμφωνα με δήλωση της Δευτέρας.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !


Η συνεργασία είναι χρήσιμη για τους trader ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους διακράτησης περιουσιακών στοιχείων, ενώ παρέχει άμεση πρόσβαση στις ρευστές αγορές και τα εργαλεία συναλλαγών της OKX, δήλωσε η Copper.


“Η συνεχής εισροή θεσμικού όγκου στο ClearLoop της Copper καταδεικνύει την προσπάθεια του κλάδου να ανταποκριθεί σε υψηλά πρότυπα για την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων και τη διαπραγμάτευση”, ανέφερε στην ανακοίνωση ο διευθύνων σύμβουλος της Copper, Dmitry Tokarev. “Το OKX είναι ένας βασικός τόπος διαπραγμάτευσης για τους θεσμικούς επενδυτές, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα περιουσιακά τους στοιχεία χάρη στην ενσωμάτωση του ClearLoop”, πρόσθεσε.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Τον Ιανουάριο, το αντίπαλο ανταλλακτήριο BitMart δήλωσε επίσης ότι χρησιμοποιεί το Copper για να παρέχει στους πελάτες του διακανονισμό εκτός ανταλλακτηρίου.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: