Τραγική ανακάλυψη: Ο αγνοούμενος Crypto εκατομμυριούχος βρέθηκε διαμελισμένος σε βαλίτσα, ερευνούν οι αρχές

Η τραγική υπόθεση του Fernando Pérez Algaba, ενός διακεκριμένου trader κρυπτονομισμάτων και influencer του Instagram με έδρα την Αργεντινή, συγκλόνισε την κοινότητα, αφού ανακαλύφθηκε νεκρός και διαμελισμένος σε μια βαλίτσα. Ο Algaba είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος στις 18 Ιουλίου, όταν δεν επέστρεψε τα κλειδιά ενός ενοικιαζόμενου διαμερίσματος και σταμάτησε να απαντά σε τηλεφωνήματα.

Η σορός του βρέθηκε με τραγικό τρόπο λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, στις 23 Ιουλίου, από μια ομάδα παιδιών στην πόλη Ingeniero Budge, που βρίσκεται σε μια επαρχία κοντά στην πρωτεύουσα της Αργεντινής. Μέσα στη βαλίτσα υπήρχαν ακρωτηριασμένα άκρα και οι αρχές ανακάλυψαν έναν κορμό στις 24 Ιουλίου μετά την αποξήρανση του ρέματος όπου βρισκόταν η βαλίτσα. Μια μέρα αργότερα, στις 25 Ιουλίου, βρέθηκε ένα κεφάλι σε ένα σακίδιο πλάτης κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Η ιατροδικαστική ανάλυση, συμπεριλαμβανομένων των δακτυλικών αποτυπωμάτων και των τατουάζ, επιβεβαίωσε την ταυτότητα του νεκρού ως του αγνοούμενου κρυπτο-εκατομμυριούχου, ενώ η αυτοψία αποκάλυψε ότι είχε υποστεί τρία τραύματα από πυροβόλο όπλο πριν διαμελιστεί.

Οι ερευνητές αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως πιθανή δολοφονία που ενορχηστρώθηκε από επαγγελματική ομάδα. Το κίνητρο πίσω από τον τραγικό θάνατο του Algaba πιθανολογείται ότι σχετίζεται με το χρέος και ένας ύποπτος έχει ήδη συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση.

Ο Algaba ήταν ένας ενεργός trader κρύπτο στο Μπουένος Άιρες, όπου διατηρούσε ένα γραφείο στο οποίο απασχολούνταν άλλοι 25 traders. Είχε επίσης αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα στο Instagram, διαθέτοντας πάνω από 917.000 followers. Το περιεχόμενό του στο Instagram παρουσίαζε κυρίως πολυτελή αυτοκίνητα και τον αγαπημένο του σκύλο.

Οι αναφορές αναφέρουν ότι ο Algaba είχε συσσωρεύσει σημαντικά χρέη, συμπεριλαμβανομένων 900.000 πέσος Αργεντινής (3.300 δολάρια) σε ακάλυπτες επιταγές, 1,2 εκατομμύρια πέσος Αργεντινής (4.400 δολάρια) σε τράπεζες και ένα άλλο χρέος 70.000 δολαρίων που σχετίζεται με ακάλυπτη επιταγή.

Το τραγικό περιστατικό ξύπνησε μνήμες από μια σειρά μυστηριωδών και ξαφνικών θανάτων δισεκατομμυριούχων κρύπτο που συνέβησαν μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2022. Συγκεκριμένα, ο συνιδρυτής της MakerDAO Nikolai Mushegian, ο μεσίτης κρύπτο Javier Biosca, ο συνιδρυτής της Amber Group Tiantian Kullander, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος κρύπτο Vyacheslav Taran και ο μεγαλομέτοχος της Bithumb Park Mo είχαν πρόωρο θάνατο, προκαλώντας άγριες θεωρίες στην κοινότητα των κρύπτο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: