Το Twitter εξασφαλίζει άδειες μεταφοράς χρημάτων σε τρεις πολιτείες των Η.Π.Α

Η Twitter Payments LLC, θυγατρική του Twitter, εξασφάλισε με επιτυχία τις πρώτες άδειες μεταφοράς χρημάτων στο Μίσιγκαν, το Νιου Χάμσαϊρ και το Μιζούρι. Οι άδειες αυτές επιτρέπουν στην εταιρεία να παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς και μέσα πληρωμής, εξασφαλίζοντας την προστασία των καταναλωτών για τις δραστηριότητες μεταφοράς χρημάτων.

Ενώ οι ακριβείς προσφορές του Twitter Payments δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, η εταιρεία έχει υποβάλει αίτηση για άδειες και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ. Το χρονοδιάγραμμα έγκρισης για τις υπόλοιπες πολιτείες παραμένει αβέβαιο. Ωστόσο, γνώστες του θέματος υποδηλώνουν ότι το Twitter Payments θα επικεντρωθεί αρχικά σε υπηρεσίες συναλλαγών σε νόμισμα fiat, ενδεχομένως παρόμοιες με δημοφιλείς πλατφόρμες όπως η Stripe, η Venmo και η PayPal.

Όσον αφορά το μέλλον, η εταιρεία φέρεται να σχεδιάζει να επεκτείνει την πλατφόρμα της ώστε να συμπεριλάβει υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων. Έχουν κυκλοφορήσει φήμες για ένα επερχόμενο έργο με την ονομασία “Twitter Coin”, μαζί με την πιθανότητα το Twitter να παρουσιάσει το δικό του ψηφιακό πορτοφόλι.

Οι εξελίξεις αυτές ευθυγραμμίζονται με την υπόσχεση του CEO Elon Musk ότι το Twitter θα αγκαλιάσει καινοτόμες προσπάθειες και θα εξερευνήσει νέες ευκαιρίες. Η εταιρεία είναι γνωστό ότι έχει προβεί σε αμφιλεγόμενες αλλαγές, όπως ο περιορισμός του αριθμού των αναρτήσεων στις οποίες έχουν πρόσβαση οι μη αμειβόμενοι χρήστες και ο προσωρινός περιορισμός της ορατότητας των αναρτήσεων στους συνδεδεμένους χρήστες.

Ενώ το Twitter Payments συνεχίζει να διαμορφώνει τις προσφορές του και να επεκτείνει την εμβέλειά του, η είσοδός του στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών ενέχει δυνατότητες για περαιτέρω ανατροπές στον χώρο της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: