Το TRX του Tron Network πέφτει 13% μετά τις κατηγορίες της SEC κατά του Justin Sun

Το εγγενές διακριτικό TRX του δικτύου Tron μειώθηκε κατά 13%, από 6,7 σεντ σε 5,8 σεντ μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC) εναντίον του Justin Sun και τριών από τις εταιρείες του , συμπεριλαμβανομένων των Tron Foundation και BitTorrent.

CoinDesk - Άγνωστο
Το TRX έπεσε περίπου 13% μετά τη χρέωση της SEC στον Justin Sun. (Highcharts.com)

Με συνολική προσφορά 91,15 δισεκατομμυρίων, η κεφαλαιοποίηση αγοράς της Tron ανέρχεται επί του παρόντος στα 5,47 δισεκατομμύρια δολάρια και τις τελευταίες 24 ώρες, ο όγκος συναλλαγών για το TRX βρίσκεται σε περίπου 421 εκατομμύρια δολάρια από την ώρα εκτύπωσης.

Η SEC κατηγορεί τον ιδρυτή του δικτύου Tron με την προσφορά και την πώληση μη καταχωρημένων τίτλων περιουσιακών στοιχείων κρύπτο, καθώς και με δόλια χειραγώγηση της δευτερογενούς αγοράς του TRX μέσω εκτεταμένων wash trading.

Άλλα περιουσιακά στοιχεία που σχετίζονται με τον Sun σημείωσαν επίσης πτώση καθώς τόσο το Sun Token (SUN) όσο και το JUST (JST) υποχώρησαν περισσότερο από 8% μετά την ανακοίνωση. Το Huobi (HT), το διακριτικό του ανταλλακτηρίου που ηγείται ο Sun, έπεσε 10%.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: