Διευθύνων Σύμβουλος της Coinbase σχετικά με την ειδοποίηση Wells: H SEC είναι σαν διαιτητές ποδοσφαίρου σε ένα παιχνίδι pickleball

Ο Μπράιαν Άρμστρονγκ, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του ανταλλακτηρίου Coinbase, συνέκρινε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC) με «διαιτητές ποδοσφαίρου» σε ένα παιχνίδι pickleball, επικρίνοντας τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ ότι δεν μπορούν να «συμφωνήσουν στους κανόνες αυτού του νέου παιχνιδιού.”

Τα σχόλια ήρθαν αφού ο Άρμστρονγκ αποκάλυψε ότι η εταιρεία του ήταν εξέδωσε μια ειδοποίηση Wells στις 22 Μαρτίου, η οποία είπε: «συνήθως προηγείται μιας ενέργειας επιβολής».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coinbase ήταν επικριτικός για τη φαινομενική έλλειψη σαφήνειας των ρυθμιστικών αρχών των ΗΠΑ σχετικά με τη ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων. Υπήρξε επίσης μια συνεχής συζήτηση σχετικά με το ποιος θα πρέπει να είναι ο κύριος φορέας που ρυθμίζει τα κρυπτονομίσματα.

Κληθείς να εξηγήσει την πιο πρόσφατη εξέλιξη «σε όρους NFL», ο Άρμστρονγκ είπε ειρωνικά:

«Φανταστείτε ότι έχετε και διαιτητές football και soccer στο γήπεδο, αλλά στην πραγματικότητα παίζουμε pickleball (το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο νέο άθλημα στην Αμερική). Οι διαιτητές δεν μπορούν πραγματικά να συμφωνήσουν για τους κανόνες αυτού του νέου παιχνιδιού και ένας από αυτούς αποφασίζει να αλλάξει ένα σφύριγμα που έκανε τον Απρίλιο του 2021″.

Η αναφορά σε ένα «σφύριγμα που έκαναν τον Απρίλιο του 2021» αναφέρεται στην έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της αίτησης της Coinbase για δημοσιοποίηση . Ο Άρμστρονγκ υποστήριξε ότι τα καταθέματά του «εξήγησαν ξεκάθαρα» τη διαδικασία εισαγωγής περιουσιακών του στοιχείων και «περιλάμβαναν 57 αναφορές στο staking».

Σε ένα ξεχωριστό tweet, ο επικεφαλής νομικός διευθυντής της Coinbase, Paul Grewal, ισχυρίστηκε ότι η SEC «δεν υπάρχει σαφές εγχειρίδιο κανόνων» σχετικά με τους κανονισμούς κρύπτο και ότι «οι προσπάθειες για συνεργασία με την SEC αντιμετωπίζονται με σιωπή ή ενέργειες επιβολής».

Και τα δύο στελέχη φαίνεται να καλωσορίζουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τη «νομική διαδικασία» για να παρέχουν στη βιομηχανία κρύπτο ρυθμιστική σαφήνεια.

«Είμαστε περήφανοι που υπερασπιζόμαστε τους πελάτες μας και τη βιομηχανία σε αυτές τις στιγμές», δήλωσε ο Άρμστρονγκ.

“Προχωρώντας προς τα εμπρός, η νομική διαδικασία θα παρέχει ένα ανοιχτό και δημόσιο φόρουμ ενώπιον ενός αμερόληπτου φορέα, όπου θα είμαστε σε θέση να καταστήσουμε σαφές σε όλους ότι η SEC απλά δεν ήταν δίκαιη, λογική ή έστω επέδειξε σοβαρότητα σκοπού όταν πρόκειται για την εμπλοκή της στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία”.

Ενώ άλλες εταιρείες όπως η Kraken κατέληξαν σε συμφωνία με την SEC που την απαιτούσε να σταματήσει να προσφέρει υπηρεσίες staking σε πελάτες των ΗΠΑ, ο Armstrong έχει επανειλημμένα υποστηρίξει ότι οι υπηρεσίες staking της Coinbase δεν είναι τίτλοι και ότι η εταιρεία θα ήταν πρόθυμη να υπερασπιστεί αυτή τη θέση στο δικαστήριο, εάν απαιτηθεί.

Η κοινότητα κρύπτο έχει καταδικάσει ευρέως την πρόσφατη ειδοποίηση, με πολλούς να συμφωνούν ότι η SEC έχει αντιστρέψει την προηγούμενη θέση της σχετικά με την Coinbase.

Πολλοί έχουν επίσης υποστηρίξει την Coinbase, συμφωνώντας ότι η Coinbase θα αγωνιστεί για λογαριασμό ολόκληρης της βιομηχανίας κρύπτο των ΗΠΑ, καθώς ένα ασαφές ρυθμιστικό περιβάλλον οδηγεί τη δραστηριότητα σε offshore.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: