Το Toyota GR Cup συνεργάζεται με το Polygon Blockchain για να απονέμει ψηφιακά τρόπαια στους νικητές των αγώνων

Η Toyota Gazoo Racing έκανε μια συναρπαστική ανακοίνωση για τους λάτρεις των αγώνων, καθώς παρουσιάζει μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία για τη σειρά Toyota GR Cup της Βόρειας Αμερικής. Η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα ενσωματώσει το blockchain της Polygon για την απονομή ψηφιακών τροπαίων στους νικητές των αγώνων και την καταγραφή λεπτομερών επιδόσεων των οδηγών.

Το νέο σύστημα απονομής βραβείων στην αλυσίδα θα περιλαμβάνει ψηφιακά τρόπαια αποκλειστικά για τους τερματίσαντες στο βάθρο, για όσους κατακτούν την πρώτη, τη δεύτερη ή την τρίτη θέση σε έναν αγώνα. Αυτές οι καταχωρήσεις blockchain-based ledger που βασίζονται στo blockchain θα περιλαμβάνουν επίσης ζωτικής σημασίας στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αγώνα και την απόδοση του οδηγού, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους οπαδούς.

Ο Jack Irving, ο εκτελεστικός εμπορικός διευθυντής της Toyota Racing Development (TRD), τόνισε ότι η κίνηση αυτή στοχεύει στην προβολή των επιτευγμάτων των οδηγών στην αλυσίδα, επιτρέποντάς τους να μοιράζονται τα επιτεύγματά τους με φίλους, συγγενείς και υποστηρικτές. Επιπλέον, αυτή η καινοτόμος προσέγγιση ανοίγει τις πόρτες σε νέες ευκαιρίες, επιτρέποντας στους οπαδούς των αγώνων να συνδεθούν με τους συνεργάτες της Toyota με καινοτόμους τρόπους.

Το πρωτάθλημα Gazoo Racing της Toyota και το κύπελλο GR έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την προσέγγιση που επικεντρώνεται στους οπαδούς. Παρόμοια με το τόξο παιχνιδιού που βλέπουμε στα δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια αγώνων, οι πραγματικοί οδηγοί του GR Cup ξεκινούν με ένα stock όχημα, συγκεκριμένα το Toyota GR86, που διαθέτει μόνο τις εργοστασιακές επιλογές. Για να εξισώσουν τους όρους ανταγωνισμού, οι οδηγοί στέλνουν στη συνέχεια τα οχήματά τους σε ένα γκαράζ της TRD (αναφέρεται ως “gazoo”, που σημαίνει “γκαράζ”) για να εξοπλιστούν με επίσημο αγωνιστικό εξοπλισμό της Toyota. Αυτός ο τυποποιημένος εξοπλισμός εξασφαλίζει ότι όλοι οι οδηγοί ξεκινούν τον αγώνα με ίσους όρους.

Η Toyota συμμετέχει ενεργά στο χώρο του blockchain από το 2016, όταν εντάχθηκε στην κοινοπραξία R3 Consortium σε μια συνεργασία που επικεντρώνεται στην έρευνα και την ανάπτυξη τεχνολογιών blockchain. Αυτή η δέσμευση οδήγησε την εταιρεία στη δημιουργία του Toyota Blockchain Lab το 2019, αναδεικνύοντας περαιτέρω την αφοσίωσή της στη διερεύνηση των δυνατοτήτων αυτής της μετασχηματιστικής τεχνολογίας.

Αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί αν οι οπαδοί θα μπορούν να αλληλεπιδρούν άμεσα με τα ψηφιακά τρόπαια ή αν η Toyota σχεδιάζει να κόψει ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα, αυτή η νέα εξέλιξη προσθέτει αναμφίβολα ένα επιπλέον επίπεδο δέσμευσης και ενθουσιασμού στη σειρά Toyota GR Cup. Οι οδηγοί θα έχουν εύκολη πρόσβαση στα προηγούμενα επιτεύγματά τους, ενισχύοντας το αίσθημα υπερηφάνειας και παρακίνησης καθώς προετοιμάζονται για μελλοντικές διοργανώσεις.

Οι επερχόμενοι αγώνες στο Big Machine Music City Grand Prix στο Νάσβιλ του Τενεσί, από τις 4-6 Αυγούστου, υπόσχονται να είναι συναρπαστικά γεγονότα τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους θεατές, καθώς η ενσωμάτωση της τεχνολογίας blockchain ανεβάζει τη συνολική αγωνιστική εμπειρία σε νέα ύψη.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: