Το Token PEPE πέφτει 15% εν μέσω ανησυχιών για την ασυνήθιστη δραστηριότητα τιμών και τις ανησυχίες για το Rug Pull

Το τοπίο του memecoin αντιμετώπισε αναταραχή καθώς η αξία του Pepe, ενός κρυπτονομίσματος που χαρακτηρίζεται από την προέλευσή του με θέμα τον βάτραχο, παρουσίασε σημαντική πτώση σχεδόν 15%. Η πτώση καταλύθηκε από μια σειρά αινιγματικών γεγονότων γύρω από τις αλλαγές σε ένα multisignature (multisig) πορτοφόλι και τις επακόλουθες μεταφορές tokens, ρίχνοντας μια σκιά αμφιβολίας για τις πιθανές προθέσεις των προγραμματιστών και τροφοδοτώντας τους φόβους για ένα “Rug Pull”.

Η κρίση ξεδιπλώθηκε καθώς ένα σημαντικό ποσό αξίας 16 εκατομμυρίων δολαρίων σε tokens Pepe μεταφέρθηκε από το πορτοφόλι multisig των προγραμματιστών σε διάφορα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στις 24 Αυγούστου. Η μετακίνηση αυτών των tokens ανήλθε στο εκπληκτικό ποσό των 16 τρισεκατομμυρίων tokens Pepe, που αντιστοιχεί περίπου στο 3,8% της συνολικής προσφοράς tokens. Ειδικότερα, οι μεταφορές αυτές επεκτάθηκαν σε τρία εξέχοντα ανταλλακτήρια -OKX, Binance και Bybit- παράλληλα με μια πρόσθετη μεταφορά 400.000 δολαρίων σε μια διεύθυνση που στερείται επαλήθευσης.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το γεγονός αυτό σηματοδότησε την πρώτη περίπτωση αποστολής token Pepe από το πορτοφόλι multisig του έργου σε ανταλλακτήρια, γεγονός που σηματοδοτεί μια απόκλιση από την προηγούμενη συμπεριφορά του.

Επιτείνοντας τις ανησυχίες, οι προγραμματιστές εφάρμοσαν μια αινιγματική τροποποίηση στο πορτοφόλι multisig της ομάδας μετά τις μεταφορές tokens. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πορτοφόλι αυτό εξακολουθεί να περιέχει ένα σημαντικό ποσό tokens Pepe αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Προηγουμένως απαιτούσε πέντε από τις οκτώ υπογραφές για την έγκριση των συναλλαγών, τα κριτήρια του πορτοφολιού τροποποιήθηκαν, απαιτώντας πλέον μόνο δύο υπογραφές από τις αρχικές οκτώ για την επικύρωση των συναλλαγών.

Το Pepe token συγκέντρωσε την προσοχή ως ένας επίδοξος σημαντικός παίκτης στη σφαίρα των memecoin, με ορισμένους επενδυτές να εικάζουν ακόμη και ότι κατά τη διάρκεια της επερχόμενης ανόδου της αγοράς ταύρων, το meme token με θέμα τον βάτραχο θα μπορούσε ενδεχομένως να αντικαταστήσει τον πρόγονο των memecoins, το Dogecoin.

Ωστόσο, η μεταφορά σημαντικών κεφαλαίων από το πορτοφόλι multisig και οι επακόλουθες αλλαγές που εισήχθησαν στη διαδικασία αδειοδότησής του έχουν προκαλέσει σκεπτικισμό στην κοινότητα των επενδυτών. Η υπόθεση ότι οι προγραμματιστές θα μπορούσαν να ενορχηστρώσουν μια στρατηγική εξόδου, που στην καθομιλουμένη αποκαλείται “rug pull”, έχει σπείρει αμφιβολίες σχετικά με τις δυνατότητες του νομίσματος.

Καθώς η κοινότητα παλεύει με αυτές τις πρωτοφανείς εξελίξεις, η τύχη του Pepe παραμένει αβέβαιη. Οι επενδυτές και οι λάτρεις των κρύπτο έχουν μείνει να περιηγηθούν στην πολυπλοκότητα αυτής της εξελισσόμενης κατάστασης, ζυγίζοντας τις προοπτικές ανάκαμψης έναντι των πιθανών επιπτώσεων αυτών των αινιγματικών ελιγμών.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: