Το Tether θα διαθέσει έως και το 15% των κερδών του για την αγορά Bitcoin

Τα Stablecoins, συμπεριλαμβανομένου του Tether, τέθηκαν υπό έλεγχο μετά την κατάρρευση του Terra UST το 2022. Τα ζητήματα της αξιοπιστίας, της στιβαρότητας και της εμπιστοσύνης άρχισαν να αναδύονται, καθώς άρχισαν να εμφανίζονται ερωτήματα σχετικά με το πόσο ανθεκτικά είναι αυτά τα stablecoins. Ωστόσο, η Tether στάθηκε πλήρως στη δήλωσή της ότι το USDT είναι υπερκαλυμμένο.

Ο εκδότης σταθερών νομισμάτων δημοσίευσε επίσης την έκθεση διασφάλισης του πρώτου τριμήνου, στην οποία αποκάλυψε ένα απόθεμα 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων BTC. Στο πλαίσιο της νέας επενδυτικής στρατηγικής της, η Tether σχεδιάζει να αυξήσει τις αγορές Bitcoin.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της Tether, η εταιρεία θα διαθέσει έως και το 15% των καθαρών λειτουργικών κερδών της για την αγορά Bitcoin. Εξασφάλισε επίσης ότι τα μελλοντικά και τρέχοντα αποθέματα BTC δεν θα υπερβαίνουν το μαξιλάρι κεφαλαίου των μετόχων.

Ο εκδότης stablecoin εξασφάλισε επίσης ότι θα έχει στην κατοχή του τα ιδιωτικά κλειδιά που σχετίζονται με όλα τα Bitcoin που κατέχει. Επιπλέον, η δήλωση υπογραμμίζει ότι μόνο τα πραγματοποιηθέντα κέρδη θα χρησιμοποιηθούν για την επενδυτική στρατηγική.

Μιλώντας για την απόφαση αυτή, ο Paolo Ardoino, CTO της Tether, δήλωσε:

“Η επένδυσή μας στο Bitcoin δεν είναι μόνο ένας τρόπος να ενισχύσουμε την απόδοση του χαρτοφυλακίου μας, αλλά είναι επίσης μια μέθοδος ευθυγράμμισης με μια μετασχηματιστική τεχνολογία που έχει τη δυνατότητα να αναμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουμε τις επιχειρήσεις και ζούμε τη ζωή μας”.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: