Το SUI mainnet ενεργοποιείται καθώς το token βλέπει άμεση δράση στο Binance, OKX, και άλλα

Τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο ξεκινούν τη διαπραγμάτευση του Sui token (SUI) εν μέσω της έναρξης του mainnet του δικτύου Sui στις 3 Μαΐου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Ιδρύματος Sui, το mainnet του Sui τέθηκε σε λειτουργία στις 12:00 μ.μ. UTC. Πολλές παγκόσμιες πλατφόρμες συναλλαγών κρύπτο υποστήριξαν την έναρξη του mainnet του Sui, επιτρέποντας στους επενδυτές να αγοράζουν και να πωλούν το νέο τοκεν SUI.

Το ανταλλακτήριο Binance σχεδιάζει να κάνει το ντεμπούτο της διαπραγμάτευσης SUI αμέσως μετά την έναρξη του mainnet. Η πλατφόρμα θα επιτρέψει στους χρήστες να συναλλάσσονται μεταξύ SUI και κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin, USDT και BNB στις 12:15 UTC. Η εταιρεία θα δώσει επίσης τη δυνατότητα στους επενδυτές να ανταλλάσσουν SUI έναντι ευρώ και τουρκικών λιρών.

Άλλα μεγάλα ανταλλακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των Huobi, KuCoin, ByBit, OKX και Poloniex, ανακοίνωσαν επίσης εισαγωγές SUI. Το KuCoin σημείωσε ότι σχεδιάζει επίσης να εισαγάγει προθεσμιακά συμβόλαια SUI/USDT με περιθώριο και απομονωμένο ζεύγος συναλλαγών SUI/USDT με περιθώριο όταν η “ρευστότητά του πληροί την απαίτηση”.

Η Poloniex υπογράμμισε επίσης ότι η συνολική προσφορά SUI περιορίζεται στα 10 δισεκατομμύρια τοκενς.

Ορισμένα ανταλλακτήρια της Νότιας Κορέας, τα οποία είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζουν έρευνες από τις τοπικές αρχές για την εισαγωγή ορισμένων ντόπιων νομισμάτων, έχουν ενταχθεί στην παγκόσμια διαφημιστική εκστρατεία SUI. Το Upbit είναι ένα από αυτά τα ανταλλακτήρια που ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση SUI στις 3 Μαΐου.

Λίγο μετά την έναρξη των συναλλαγών, η αξία του SUI έκανε απότομη βουτιά κάτω από τα 2 δολάρια. Σύμφωνα με τα στοιχεία της CoingGecko, το SUI έπεσε κατά 40% από την τιμή ανοίγματος. Εν τω μεταξύ, τα δεδομένα από το CoinMarketCap και το Binance δείχνουν ότι το SUI έπεσε έως και 70%. Το τοκεν SUI έχασε το μεγαλύτερο μέρος της αξίας του στα πρώτα πέντε λεπτά μετά την έναρξη των συναλλαγών.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το τοκεν διαπραγματεύεται στα 1,29 δολάρια. Η πλήρως αραιωμένη κεφαλαιοποίηση του SUI ανέρχεται σε περίπου 13 δισεκατομμύρια δολάρια.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: