Το πορτοφόλι Binance self-custody εγκαινιάζει την off-ramp crypto-to-fiat

Το Trust Wallet, το πορτοφόλι κρύπτο που δεν είναι εμπιστευτικό και είναι πολλαπλών αλυσίδων, συνεργάστηκε με τις εταιρείες Ramp και MoonPay για να εισαγάγει απρόσκοπτες αναλήψεις κρύπτο σε fiat για τους χρήστες του. Η συνεργασία θα επιτρέπει στους χρήστες του πορτοφολιού να μετατρέπουν κρύπτο σε fiat απευθείας μέσα από την εφαρμογή του πορτοφολιού.

Η λειτουργία αυτή εξαλείφει την ανάγκη μεταφοράς κεφαλαίων σε ένα κεντρικό πορτοφόλι για ρευστοποίηση ή μετατροπή σε fiat. Με τη βοήθεια αυτής της νέας λειτουργικότητας, οι χρήστες μπορούν πλέον να εισέρχονται και να εξέρχονται από την αγορά κρυπτονομισμάτων εντελώς μέσω του πορτοφολιού αυτοελέγχου τους και να έχουν τον πλήρη έλεγχο των κεφαλαίων τους σε κρυπτονομίσματα.

Η λειτουργία μετατροπής κρυπτο-σε-fiat έρχεται όταν τα ανταλλακτήρια και ακόμη και οι πλατφόρμες peer-to-peer κλείνουν. Το τελευταίο που έκλεισε το κατάστημα είναι το Paxful, ένα δημοφιλές παγκόσμιο ανταλλακτήριο P2P που ανακοίνωσε το κλείσιμό του στις 4 Απριλίου, επικαλούμενο ρυθμιστικές προκλήσεις και ελλείψεις προσωπικού.

Ο επικεφαλής του τμήματος προϊόντων της Trust Wallet, Eric Chang, δήλωσε ότι η λειτουργία off-ramp θα αποδειχθεί ευλογία για τους πελάτες, ειδικά σε μια εποχή που η αγορά είναι ταραγμένη και οι πλατφόρμες κρύπτο βρίσκονται υπό αυστηρό έλεγχο όσον αφορά τη διαχείριση των κεφαλαίων των πελατών.

Το Trust Wallet είναι το επίσημο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων της Binance. Προσφέρει πρόσβαση σε 65 διαφορετικά blockchain και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πελατειακή βάση 60 εκατομμυρίων χρηστών. Το πορτοφόλι παρέχει επίσης στους χρήστες πρόσβαση σε αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps), επιτρέποντάς τους να επικοινωνούν με DApps σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενα blockchain. Ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν την αγορά, το staking, τη διαπραγμάτευση και την αποθήκευση διαφόρων κρυπτονομισμάτων.

Ωστόσο, το Trust Wallet δεν είναι ένα cold πορτοφόλι ή πορτοφόλι hardware, όπου παραμένει εκτός σύνδεσης μέχρι να δοθεί πρόσβαση από τους χρήστες. Το Trust Wallet λειτουργεί ως hot πορτοφόλι εφόσον υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Η πρόσβαση στο πορτοφόλι είναι δυνατή μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο διαδίκτυο. Αν και αυτή η λειτουργία προοριζόταν να βοηθήσει τους χρήστες, αποδείχθηκε καταστροφική για τον συνιδρυτή της μηχανής παιχνιδιών Web3 metaverse “Webaverse”, ο οποίος έχασε 4 εκατομμύρια δολάρια από το Trust Wallet του.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: