Η MicroStrategy προσθέτει άλλα 1.045 Bitcoin στο αυξανόμενο κρύπτο θησαυροφυλάκιο της

Η MicroStrategy, η αμερικανική εταιρεία επιχειρηματικής ευφυΐας, μόλις ανακοίνωσε την τελευταία εξαγορά επιπλέον 1.045 Bitcoin για περίπου 29,3 εκατομμύρια δολάρια σε μέση τιμή 28,016 δολάρια ανά BTC. Η είδηση αυτή ανακοινώθηκε σε ένα tweet από τον εκτελεστικό πρόεδρο της Microstrategy, Michael Saylor, στις 5 Απριλίου.

Από τις 5 Απριλίου 2023, η MicroStrategy κατέχει συνολικά 140.000 Bitcoin, τα οποία αποκτήθηκαν έναντι περίπου 4,17 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μέση τιμή 29.803 δολαρίων ανά BTC. Η είδηση αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία, καθώς συνεχίζει να επενδύει στο Bitcoin ως αποθεματικό περιουσιακό στοιχείο.

Ο Saylor, υπήρξε ειλικρινής υποστηρικτής του Bitcoin και πρωτοστατεί στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να υιοθετήσουν το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ως στρατηγικό περιουσιακό στοιχείο. Ο Saylor έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι το Bitcoin είναι το πιο ασφαλές και αξιόπιστο μέσο αποθήκευσης αξίας που υπάρχει σήμερα στην αγορά και ότι προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στις επιχειρήσεις να προστατεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία από τον πληθωρισμό.

Η MicroStrategy του Saylor αποπλήρωσε πρόσφατα το δάνειο της Silvergate και αγόρασε 6.500 BTC στα τέλη Μαρτίου. Η στρατηγική της εταιρείας για το Bitcoin φαίνεται να είναι ένας μέσος όρος κόστους δολαρίου, αλλά με τεράστια χρηματικά ποσά.

Η MicroStrategy πραγματοποίησε την πρώτη της αγορά Bitcoin τον Αύγουστο του 2020, και έκτοτε η εταιρεία προσθέτει σταθερά τις μετοχές της. Η τελευταία αγορά ανεβάζει το συνολικό ποσό Bitcoin που κατέχει η MicroStrategy σε πάνω από 12,6 δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της εταιρείας στις μακροπρόθεσμες δυνατότητες του κρυπτονομίσματος.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: