Το παιχνίδι Axie Infinity κυκλοφορεί στο App Store της Apple

Η Sky Mavis, η δημιουργός του έργου Axie Infinity για το non-fungible token (NFT), εγκαινιάζει το Axie Infinity: Origins στο App Store της Apple σε βασικές αγορές όπου το παιχνίδι είναι πιο δημοφιλές. Το παιχνίδι ήταν προηγουμένως διαθέσιμο σε περιορισμένες περιοχές στο κατάστημα Google Play και μέσω του Mavis Hub της εταιρείας.


Το παιχνίδι στρατηγικής με κάρτες, το οποίο παρέχει στους παίκτες free non-NFT “starter” χαρακτήρες, θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Apple Store στη Λατινική Αμερική και την Ασία σε χώρες όπως η Αργεντινή, η Κολομβία, το Περού, το Μεξικό, η Βενεζουέλα, η Ινδονησία, η Μαλαισία και το Βιετνάμ. Το παιχνίδι έχει 1,5 εκατομμύριο εγκαταστάσεις σε όλες τις πλατφόρμες και σχεδιάζει να συνεχίσει την παγκόσμια επέκτασή του μέσω των χρηστών κινητών τηλεφώνων της Google και της Apple.


Η Sky Mavis λανσάρει επίσης το Mavis Market, μια επιμελημένo NFT marketplace που τροφοδοτείται από την native Ronin blockchain της εταιρείας. Από την Τετάρτη, ορισμένα συλλεκτικά αντικείμενα από τρίτους προγραμματιστές παιχνιδιών ή dapp που αναπτύσσουν στο Ronin θα είναι διαθέσιμα στην αγορά. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να ξεκινήσει ένα merch store.

“Η Sky Mavis παραμένει προσηλωμένη στο όραμά μας για ένα player-owner digital nation και είναι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με το app stores για να ανοίξει το οικοσύστημά μας σε μια νέα γενιά Lunacians”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Sky Mavis, Trung Nguyen.


Η Axie Infinity εργάστηκε για να ανακάμψει από ένα hack ύψους 625 εκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι, αναμορφώνοντας τα βασικά συστήματα του Ronin τον Μάρτιο για να κάνει το δίκτυο πιο αποκεντρωμένο και ασφαλές. Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάστηκε επίσης με στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Tribes Studio, Bali Games, Directive Games και Bowled.io, για να επεκτείνει το σύμπαν του Axie Infinity, επιτρέποντας σε επιλεγμένα παιχνίδια να χρησιμοποιούν την IP του Axie.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: