Το Mt. Gox ανακοινώνει την έναρξη των αποπληρωμών Bitcoin και Bitcoin Cash προς τους πιστωτές τον Ιούλιο του 2024

Το διαβόητο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Mt. Gox, το οποίο υπέστη τεράστια απώλεια 850.000 Bitcoin από τα κεφάλαια των επενδυτών το 2024, πρόκειται να αρχίσει να καταβάλλει χρήματα στους πιστωτές του που περιμένουν εδώ και καιρό. Οι πληρωμές, που διεκπεραιώνονται από τον διαχειριστή αποκατάστασης του ανταλλακτηρίου, θα ξεκινήσουν με διανομές Bitcoin και Bitcoin Cash BCH από τον Ιούλιο του 2024, όπως αναφέρεται λεπτομερώς σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ανταλλακτήριο στις 24 Ιουνίου.

Στην ανακοίνωση, το ανταλλακτήριο τόνισε: “Η πληρωμή των λογαριασμών του ανταλλακτηρίου θα πρέπει να γίνει με την καταβολή των χρημάτων του: “Ο διαχειριστής αποκατάστασης θα ξεκινήσει σύντομα τη διανομή Bitcoin και Bitcoin Cash στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες ανταλλαγής δεδομένων και επαλήθευσης”.

Ο διαχειριστής ζήτησε για άλλη μια φορά υπομονή από τους χρήστες, με τη διευκρίνιση ότι το χρονοδιάγραμμα αυτών των πληρωμών θα ευθυγραμμιστεί με την ολοκλήρωση των προκαταρκτικών ρυθμίσεων με τα αντίστοιχα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων: “Η σειρά των αποπληρωμών θα ακολουθήσει τη σειρά με την οποία ολοκληρώνονται η ανταλλαγή πληροφοριών και οι επαληθεύσεις με τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Ζητάμε τη συνεχή υπομονή σας μέχρι να εκτελεστούν αυτές οι πληρωμές”.

Επί του παρόντος, το Mt. Gox οφείλει πάνω από 9,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin σε περίπου 127.000 πιστωτές, ένα χρέος που συσσωρεύεται από την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου το 2014 λόγω μιας σειράς μη εντοπισμένων παραβιάσεων ασφαλείας.

Η μεταφορά 9,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων Bitcoin του Mt. Gox τον Μάιο ήταν το προοίμιο των προσπαθειών αποπληρωμής

Τα βήματα προς την επιστροφή χρημάτων παρακολουθούνται στενά από τον κλάδο, ιδίως μετά την αδράνεια του χρηματιστηρίου όσον αφορά τη διακίνηση κεφαλαίων για πάνω από πέντε χρόνια. Στις 28 Μαΐου, μια σημαντική κίνηση είδε το Mt. Gox να μεταφέρει 141.686 BTC, αξίας 9,62 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε μια νέα διεύθυνση πορτοφολιού “1Jbez” από διάφορα πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης που συνδέονταν με το ανενεργό ανταλλακτήριο. Αυτό σηματοδότησε την πρώτη on-chain δραστηριότητα που συνδέεται με το Mt. Gox εδώ και χρόνια.

Μετά από αυτές τις κινήσεις, ο Nobuaki Kobayashi, ο διαχειριστής αποκατάστασης του Mt. Gox, επιβεβαίωσε ότι αυτή η μεγάλης κλίμακας συγκέντρωση Bitcoins έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη της αποπληρωμής των πιστωτών. Ο Kobayashi μοιράστηκε στις 28 Μαΐου: “Ο διαχειριστής αποκατάστασης ετοιμάζεται να εκταμιεύσει τα κατανεμημένα τμήματα κρυπτονομισμάτων για τις απαιτήσεις αποκατάστασης κρυπτονομισμάτων… Καθώς οι προετοιμασίες συνεχίζονται, ζητάμε την υπομονή σας μέχρι να ξεκινήσουν αυτές οι εκταμιεύσεις”.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: