Το Ηνωμένο Βασίλειο θα προσθέσει δήλωση κρύπτο στα φορολογικά έντυπα

Οι βρετανοί φορολογούμενοι θα πρέπει να αναφέρουν χωριστά περιουσιακά στοιχεία κρύπτο στα φορολογικά τους έντυπα, σε μια κίνηση που αναμένεται να συγκεντρώσει επιπλέον 10 εκατομμύρια βρετανικές λίρες (12 εκατομμύρια δολάρια) ετησίως για το δημόσιο ταμείο.

Η κίνηση ανακοινώθηκε από τον καγκελάριο του Οικονομικού Τζέρεμι Χαντ στον ετήσιο προϋπολογισμό την Τετάρτη.

«Η κυβέρνηση εισάγει αλλαγές στα έντυπα φορολογικών δηλώσεων αυτοαξιολόγησης που απαιτούν να προσδιορίζονται χωριστά τα ποσά σε σχέση με τα κρύπτο στοιχεία», που θα εισαχθούν στο φορολογικό έτος που λήγει τον Απρίλιο του 2025, ανέφερε το Υπουργείο Οικονομικών του Ηνωμένου Βασιλείου σε έγγραφο που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη .

Ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από τη φορολογική αρχή HM Revenue & Customs ανέφερε ότι η αλλαγή θα ισχύει για τα έντυπα για φόρο κεφαλαιουχικών κερδών , πληρωτέο όταν οι επενδύσεις πωλούνται με κέρδος.

Η κυβέρνηση είπε επίσης ότι θα εργαστεί για να «μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες» του metaverse, ενώ παράλληλα θα διαχειριστεί τους κινδύνους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, την ασφάλεια και τις βλάβες.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/policy/2023/03/15/uk-adds-crypto-declaration-in-tax-forms/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: