Το εντυπωσιακό ορόσημο του Bitget: Τα αποθεματικά ξεπερνούν τα 1,44 δισεκατομμύρια δολάρια, επιβεβαιώνοντας την κατάσταση χωρίς χρέος

Η Bitget, ένα εξέχον ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, ανακοίνωσε με υπερηφάνεια την εντυπωσιακή αναλογία αποθεμάτων απόδειξης 223%. Σε πρόσφατη δήλωσή της στις 13 Ιουλίου, η Bitget αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή κατέχει ένα συνολικό απόθεμα ύψους 1,44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο κατανέμεται σε ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο 31 διαφορετικών περιουσιακών στοιχείων κρύπτο. Ειδικότερα, οι αναλογίες αποθεμάτων για τα Bitcoin, USDT, ETH και USDC αναφέρονται σε 454%, 135%, 171% και ένα εκπληκτικό ποσοστό 2.604%, αντίστοιχα.

Κάντε την εγγραφή σας στην Bitget ΕΔΩ και λάβετε 50$+ μπόνους!

Τα στελέχη της Bitget τόνισαν τη δέσμευση του ανταλλακτηρίου να λειτουργεί ανεξάρτητα χωρίς να βασίζεται σε χρέος ή κεφάλαια των χρηστών για συναλλαγές ή επενδύσεις. Μάλιστα, η εταιρεία τόνισε με υπερηφάνεια ότι είναι εντελώς απαλλαγμένη από χρέη και δεν έχει εκκρεμείς υποχρεώσεις. Επιπλέον, η Bitget δεν αναφέρεται ως πιστωτής για καμία πρόσφατα πτωχευμένη εταιρεία, γεγονός που τεκμηριώνει την οικονομική της σταθερότητα.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη σημαντική εξασφάλιση ορισμένων νομισμάτων, η Bitget διευκρίνισε ότι τα κεφάλαια προέρχονται από τα κέρδη που προκύπτουν από τα τέλη συναλλαγών, καθώς και από τις αποδόσεις από στρατηγικές επενδύσεις και εξαγορές. Σε αντίθεση με τη στήριξη σε εξωτερική ασφάλιση, το ανταλλακτήριο λειτουργεί ένα ισχυρό Ταμείο Προστασίας Χρηστών αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο, όπως υποστηρίζουν τα στελέχη, λειτουργεί ακόμη πιο αποτελεσματικά από την ασφάλιση τρίτων. Το ταμείο αυτό διασφαλίζει την αποτελεσματική κάλυψη των περιουσιακών στοιχείων των χρηστών, ελαχιστοποιώντας την εξάρτηση από την εξωτερική γραφειοκρατία ή τις αλλαγές πολιτικής.

Κάντε την εγγραφή σας στην Bitget ΕΔΩ και λάβετε 50$+ μπόνους!

Αν και δεν αποτελεί ακόμη υποχρεωτική απαίτηση, η Bitget στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της διαφάνειας με την αύξηση των συνεργασιών με τρίτους ελεγκτές για τη διενέργεια τακτικών ελέγχων των περιουσιακών στοιχείων και των αποθεματικών της. Στο πλαίσιο της δέσμευσής του για διαφάνεια, το ανταλλακτήριο ενημερώνει τα δεδομένα των αποδεικτικών αποθεμάτων του σε μηνιαία βάση.

Παρόλο που η απόδειξη αποθεμάτων έχει κερδίσει δημοτικότητα ως μέσο διάδοσης πληροφοριών σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία ανταλλαγής, οι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει να μη βασίζονται αποκλειστικά σε αυτή τη μέτρηση. Ο Τζακ Γκρέιβς, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο Syracuse, έχει προηγουμένως τονίσει την πολυπλοκότητα του προσδιορισμού του ποσού των ενεχυριασμένων εξασφαλίσεων που διαθέτει ένα ανταλλακτήριο, καθώς απαιτεί πρόσβαση στις οικονομικές υπηρεσίες, τα βιβλία και τα αρχεία του ιδρύματος. Κατά συνέπεια, η προληπτική προσέγγιση της Bitget για την αναζήτηση ελεγκτών τρίτων αποδεικνύει τη δέσμευσή της για τη διατήρηση της εμπιστοσύνης και της λογοδοσίας στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: