Το δίκτυο Hedera καλωσορίζει το ChatGPT: Απελευθερώνοντας τη δύναμη της συνομιλιακής τεχνητής νοημοσύνης

Μια αξιοσημείωτη συγχώνευση έλαβε χώρα μεταξύ του ChatGPT και του Hedera, του εγγενούς κρυπτονομίσματος του δικτύου Hedera, καθώς η τεχνολογία blockchain και η τεχνητή νοημοσύνη (AI) συγκλίνουν. Αξιοποιώντας την αποκεντρωμένη φύση των δικτύων blockchain, το ChatGPT μπορεί πλέον να δημιουργήσει ασφαλείς αλληλεπιδράσεις με το δίκτυο Hedera, χρησιμοποιώντας τα ισχυρά εργαλεία του, όπως η υπηρεσία συναίνεσης Hedera, η υπηρεσία Hedera Token και η υπηρεσία έξυπνων συμβολαίων.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Twitter, ο προγραμματιστής Ed Marquez μοιράστηκε οδηγίες για τη δημιουργία ενός πρόσθετου που εστιάζει στα υπόλοιπα των token των λογαριασμών Hedera. Σύμφωνα με τον Marquez, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν αβίαστα τα υπόλοιπα λογαριασμών είτε μέσω ενός εξερευνητή δικτύου είτε να τα ανακτούν προγραμματιστικά μέσω της διεπαφής προγραμματισμού εφαρμογών (API) του κόμβου mirror node Rest – μια λειτουργία την οποία θα εκμεταλλευτεί πλήρως το plugin. Οι πληροφορίες που αφορούν το HBAR, το κρυπτονόμισμα της Hedera, επιστρέφονται σε tinybars (tℏ), με ένα ℏ να ισοδυναμεί με 100.000.000 tℏ.

Το λογιστικό βιβλίο της Hedera στεγάζει διάφορους λογαριασμούς, που περιλαμβάνουν μάρκες όπως το HBAR, encompassing tokens και NFT που δημιουργούνται ειδικά στην πλατφόρμα Hedera.

Με την ενσωμάτωση του ChatGPT στο δίκτυο Hedera μέσω του plugin, οι χρήστες μπορούν να ανακτούν απρόσκοπτα τα υπόλοιπα HBAR και token που σχετίζονται με τους λογαριασμούς τους στη Hedera. Αυτή η ενσωμάτωση εξορθολογίζει την αλληλεπίδραση μεταξύ του ChatGPT και των Blockchains, απλοποιώντας την παρακολούθηση και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων για τους χρήστες.

Μόλις αναπτυχθεί το πρόσθετο και το API είναι πλήρως λειτουργικό, οι χρήστες θα μπορούν να το εγκαταστήσουν εντός της διεπαφής χρήστη του ChatGPT. Μέσω αυτής της ενσωμάτωσης, οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν σε συνομιλίες με το ChatGPT και να ρωτούν αβίαστα για τα υπόλοιπα HBAR και token που συνδέονται με τους λογαριασμούς τους στη Hedera. Το πρόσθετο θα χειρίζεται τα αιτήματα ανακτώντας τις απαραίτητες πληροφορίες από το API Rest του κόμβου καθρέφτη Hedera.

Το πάντρεμα της τεχνολογίας blockchain και της ΤΝ όχι μόνο διασφαλίζει την επαληθευσιμότητα και την ακεραιότητα του περιεχομένου που παράγεται από ΤΝ, αλλά ανοίγει και νέες δυνατότητες για τους χρήστες. Με τις μικροσυναλλαγές που διευκολύνονται από το blockchain, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε premium περιεχόμενο, να συμμετέχουν σε tokenized οικονομίες και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες χωρίς ανησυχίες για υψηλές χρεώσεις ή καθυστερήσεις.

Επιπλέον, η ενσωμάτωση αυτή ανοίγει το δρόμο για την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών. Οι εφαρμογές αυτές μπορούν να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα τόσο της τεχνολογίας blockchain όσο και της τεχνολογίας AI, με αποτέλεσμα τη δημιουργία αποκεντρωμένων αγορών, συνεργατικών πλατφορμών και συστημάτων ανταμοιβής για τις συνεισφορές των χρηστών.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: