Ο Γιάννης Ανδρέου Ξεκίνησε Την Δική Του Φάρμα Εξόρυξης Bitcoin – Bitcoin Mining

Μέσα στη μέση της ερήμου, αποφάσισε να κάνει εξόρυξη BITCOIN και να τυπώσει το δικό του χρήμα. Στις 23 Ιουλίου 2023 ξεκίνησε επίσημα την εξόρυξη bitcoin!

‘Oπως έχετε καταλάβει αρκετοί από εσάς που παρακολουθείτε τακτικά αυτό το κανάλι Γιάννης Aνδρέου, τους τελευταίους μήνες έχει κάνει διάφορες αλλαγές και βελτιώσεις στο περιεχόμενο του και στις δραστηριότητές του. Από το ξεκίνημα της χρονιάς αποφάσισε να κάνω μια εκ νέου έρευνα και μελέτη πάνω στην παγκόσμια οικονομία, στο πως γίνεται περισσότερο χρήμα. Καθώς μελετούσε λοιπόν και έβλεπε αυτό, διάβασε βιβλία, παρακολούθησε αρκετές πληροφορίες που υπάρχουν διαθέσιμες στο ίντερνετ και μπορείτε να δείτε και μόνοι σας ανά πάσα στιγμή. Απλώς ψάξτε, απλώς γράψτε και ψάξτε. Κάποια στιγμή από τον Patrick Bet-David, ένας πολύ πετυχημένος πολυεκατομμυριούχος, ο οποίος έχει πάρα πολύ καλό περιεχόμενο στα αγγλικά και έχει παρακολουθήσει σχετικά με το πώς γίνεται το χρήμα, την επιχειρηματικότητα, επενδύσεις κλπ.

Κάποια στιγμή λοιπόν λέει το εξής ότι ο Jerome Powell είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον πλανήτη, γιατί αυτός είναι που αποφασίζει για το τύπωμα χρήματος, πόσο να τυπωθεί, πότε για να ανεβάσει, να κατεβάσει τα επιτόκια και όλο αυτό το πράγμα. Και εκεί πέρα λοιπόν, καθώς εβλέπε αυτό και λίγες μέρες πριν, είχε κάνει και μια έρευνα για τον ερχομό των CBDC – Ψηφιακό νόμισμα κεντρικών τραπεζών που έχετε δει οι περισσότεροι από εσάς ήδη από προηγούμενα videos του Γιάννη, βλέποντας λοιπόν αυτό και πάντα του αρέσει να προετοιμάζεται για αυτό που έρχεται και να μην είμαι θύμα αυτών των καταστάσεων. Εκείνες τις μέρες καθώς το έβλεπε αυτό, σκεφτόταν με ποιο τρόπο μπορεί να αντισταθεί σε αυτό και να εξασφαλίσει τη δική του οικονομική ελευθερία και ανεξαρτησία. Και δεν μιλάει εδώ με την έννοια να βγάζει πολλά χρήματα. Αυτό είναι άλλο κομμάτι.. Όταν μιλάει για την οικονομική ελευθερία, θα πρέπει να σκεφτόμαστε και με την έννοια του να μπορείς να χρησιμοποιείς τα δικά σου τα χρήματα ανά πάσα στιγμή, όσο θέλεις, όποτε θέλεις και οπουδήποτε και αν είσαι στον πλανήτη.

Δείτε όλο το βιντέο στο κανάλι του στο Youtube!

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: