Το Blockchain και τα ρυθμιζόμενα stablecoins θα χρησιμοποιηθούν ευρέως έως το 2030, λένε στελέχη του κλάδου

Τα ρυθμιζόμενα stablecoins βρίσκονται στο προσκήνιο των υπευθύνων χάραξης πολιτικής, καθώς μια ομάδα επαγγελματιών στον ψηφιακό ρυθμιστικό χώρο συζητά τη μελλοντική χρήση των περιουσιακών στοιχείων στη Σύνοδο Κορυφής World of Web3 (WOW) στο Χονγκ Κονγκ. 

Στο πάνελ με τίτλο «Digital Assets: Policies & the Road Ahead», η ομάδα συζήτησε πώς τα ρυθμιζόμενα stablecoins πιθανότατα θα παραμείνουν σε χρήση μέχρι το 2030 και πώς ο τρέχων ρυθμός ανάπτυξης της αγοράς stablecoin βοηθά να διασφαλιστεί αυτό.

Ενώ αναγνωρίζει την ανάπτυξη της βιομηχανίας κρύπτο, η Alexandra Sasha, η πρώτη αναπληρώτρια του κοινοβουλίου της Δανίας και υπέρμαχος της τεχνολογίας και της καινοτομίας του blockchain, είπε ότι τα ρυθμιζόμενα stablecoins θα γίνουν ισχυρότερα.

Στη δήλωσή της, η Sasha είπε: «Έτσι νομίζω ότι υπάρχουν ακόμα δύο μορφές ανάγκης γιατί θα έχετε ανθρώπους που θα θέλουν να συγκεντρώσουν την ψηφιακή εποχή και θα έχετε πάντα τους ανθρώπους που θέλουν αυτόν τον αποκεντρωμένο τρόπο χρήσης πληρωμών, φυσικά. , εκτός κι αν απαγορευτεί, αλλά δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος κανενός».

Σχετικά με την ευρεία αποδοχή των ρυθμιζόμενων stablecoin μέχρι το 2030, ο Kelvin Lester Lee, επίτροπος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των Φιλιππίνων, δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρος εάν τα ελεγχόμενα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία θα ευδοκιμήσουν μέχρι τότε. Ωστόσο, θα εξακολουθούσαν να υπάρχουν και μπορεί επίσης να φαίνονται διαφορετικά.

Ολοκληρώνοντας, ο Douglas Arner, καθηγητής που εργάζεται στους τομείς της διασύνδεσης μεταξύ χρηματοοικονομικών και τεχνολογικών ρυθμίσεων στο Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, πρόσθεσε ότι ολόκληρη αυτή η δεκαετία θα είναι ένας ανταγωνισμός μεταξύ κεντρικών προσεγγίσεων και αποκεντρωμένων προσεγγίσεων. Σύμφωνα με τον Arner, ο ανταγωνισμός ισχύει εξίσου στο πλαίσιο του metaverse όσο και στο πλαίσιο του κρύπτο οικοσυστήματος, και μέχρι το τέλος της δεκαετίας, θα υπάρχει ένα φάσμα διαφορετικών δομών όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ρυθμίζει τα stablecoins που θα αναδειχθούν ως το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο νομισματικό μέσο που είναι ενσωματωμένο σε εφαρμογές blockchain.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: