Η OKX σχεδιάζει επέκταση στην Αυστραλία, επικαλούμενη την «τεράστια όρεξη» για κρύπτο

Το ανταλλακτήριο OKX με έδρα τις Σεϋχέλλες σηματοδότησε την πρόθεσή του να επεκτείνει τις υπηρεσίες κρύπτο στην Αυστραλία, μια χώρα που πιστεύει ότι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το επόμενο κύμα υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων.

Η πλατφόρμα συναλλαγών εξήγησε σε μια δήλωση της 29ης Μαρτίου ότι η Αυστραλία θα ήταν βασική αγορά ανάπτυξης για την εταιρεία που προχωρά. Η εταιρεία δηλώνει ότι παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερες από 100 χώρες. Τον Αύγουστο του 2018, η OKX επέκτεινε τις δραστηριότητές της στη Μάλτα και τον περασμένο Ιούλιο εξασφάλισε μια προσωρινή άδεια στο Ντουμπάι.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

«Βλέπουμε την Αυστραλία ως αναπόσπαστο μέρος αυτής της στρατηγικής και μια βασική αγορά ανάπτυξης. Με τόσο ισχυρή υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία ήδη, δεσμευόμαστε στην τοπική αγορά και στοχεύουμε να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό τοπικό γραφείο», έγραψε η εταιρεία σε μια δήλωση.

Ο Haider Rafique, ο επικεφαλής μάρκετινγκ της OKX, είπε ότι η απόφαση να επεκταθεί το «Down Under» οφείλεται στην «τεράστια όρεξη» των Αυστραλών για περισσότερες επενδύσεις σε κρύπτο και προϊόντα διαπραγμάτευσης:

«Αυτό που έχω διαπιστώσει τα τελευταία 5-6 χρόνια είναι ότι οι Αυστραλοί ιδιώτες επενδυτές δείχνουν σίγουρα μια τεράστια όρεξη για εξερεύνηση των κρύπτο ως επενδυτικό όχημα και επίσης για συναλλαγές. Όταν ήρθα στην OKX, σίγουρα το είδα από την άποψη της διαδικτυακής κίνησης και των ανθρώπων από την Αυστραλία που προσπαθούσαν να εξερευνήσουν τις υπηρεσίες OKX.”

Ο Rafique πιστεύει ότι οι Αυστραλοί είναι πάνω από την καμπύλη όσον αφορά την εκπαίδευση κρύπτο, κάτι που ελπίζει ότι θα κάνει την κίνηση της OKX στην αγορά ακόμη πιο ομαλή.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

«Είναι αρκετά εξοικειωμένοι με τα κρύπτο, την αξία του blockchain, την υπόσχεση που έχει στο μέλλον και νομίζω ότι από εμάς ως εταιρεία, μας κάνει πραγματικά ενδιαφέρον να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας σε αυτήν την αγορά», είπε. , προσθέτωντας:

«Νομίζω ότι η δημιουργία αξίας που μπορούμε να κάνουμε για τους Αυστραλούς θα ανυψώσει τελικά όλα τα σκάφη».

Οι πρεσβευτές της OKX Daniel Ricciardo και Scotty James με τον CMO της OKX Haider Rafique στη συνεδρία Q&A που πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη στις 30 Μαρτίου. Πηγή: OKX

Μια έρευνα του Σεπτεμβρίου από το αυστραλιανό ανταλλακτήριο Swyftx διαπίστωσε ότι περίπου 1 εκατομμύριο Αυστραλοί αναμένεται να εισέλθουν σε κρύπτο για πρώτη φορά μέσα στους επόμενους 12 μήνες, που αντιπροσωπεύει περίπου το 4% του πληθυσμού της χώρας.

Ο Rafique είπε ότι ήταν επίσης εντυπωσιασμένος με τη σκηνή των crypto startup της Αυστραλίας.

Εννοείται ότι η εμπορική εταιρεία δεν έχει ακόμη εγγραφεί στην AUSTRAC, το καθεστώς αδειοδότησης που απαιτείται για την προσφορά υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων στην Αυστραλία.

Η OKX δεν ήταν ακόμη σε θέση να μοιραστεί πού θα βρισκόταν ενδεχομένως το γραφείο της Αυστραλίας ή πόσο μεγάλη θα ήταν η ομάδα. Η OKX απασχολεί αυτήν τη στιγμή πάνω από 1.750 άτομα προσωπικό, σύμφωνα με το LinkedIn.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Η OKX βρίσκεται στη διαδικασία υποβολής αίτησης για άδεια παροχής υπηρεσιών εικονικών περιουσιακών στοιχείων (VASP) και στο Χονγκ Κονγκ, επιβεβαίωσε η Rafique.

Το σχέδιο επέκτασης στην Αυστραλία και το Χονγκ Κονγκ έρχεται καθώς η OKX ανακοίνωσε πρόσφατα σχέδια να σταματήσει τις υπηρεσίες της στους Καναδούς τον Ιούνιο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: