Το Bitcoin «υπό πολιορκία» από BRC-20 coins καθώς τα τέλη εκτινάσσονται στα ύψη, ισχυρίζεται ο αναλυτής

Οι αυξημένες χρεώσεις και η καθυστέρηση των συναλλαγών πολιορκούν το δίκτυο Bitcoin, και αυτό οφείλεται σε ένα δημοφιλές νέο πρότυπο “token”, σύμφωνα με έναν αναλυτή της CryptoQuant.

Ο Axel Adler Jr, αναλυτής της εταιρείας δεδομένων κρύπτο, εξήγησε στις 9 Μαΐου τα BRC-20 memecoin minting στο BTC blockchain προκαλεί την αύξηση της ζήτησης χώρου μπλοκ, προσθέτοντας:

“Σε αντίθεση με τα conventional token standards, όπως το ERC-20 του Ethereum, το BRC-20 δεν χρησιμοποιεί smart contracts και λειτουργεί μόνο με πορτοφόλια που υποστηρίζουν στο Bitcoin blockchain”.

Σύμφωνα με την CryptoQuant, η μέση αμοιβή ανά συναλλαγή έχει εκτοξευθεί στα ύψη, ξεπερνώντας τα 16 δολάρια και φτάνοντας στο μέγιστο τα 29 δολάρια στις 9 Μαΐου.

Τα δεδομένα από το Bitinfocharts ανέφεραν ομοίως μια αύξηση στα μέσα τέλη συναλλαγών, καταγράφοντας ένα άλμα στα 31 δολάρια στις 8 Μαΐου σε σύγκριση με περίπου 19 δολάρια την προηγούμενη ημέρα.

Στις 9 Μαΐου, τα δεδομένα του Bitinfochart κατέγραψαν νέο ιστορικό υψηλό στον κινητό μέσο όρο επτά ημερών για τον αριθμό των συναλλαγών Bitcoin, φτάνοντας στην κορυφή των 534.000.

Ωστόσο, ο αριθμός θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα υψηλότερος από αυτό, με το Bitinfocharts να καταγράφει δύο υψηλότερες αιχμές πάνω από 600.000 ημερήσιες συναλλαγές αυτό το μήνα χρησιμοποιώντας ακατέργαστες τιμές. Στις 9 Μαΐου, κατέγραψε 598.000 συναλλαγές στο BTC blockchain.

Το Blockchain.com επιβεβαίωσε τα δεδομένα αναφέροντας ότι ο μέσος όρος συναλλαγών ανά μπλοκ είναι επίσης στο ιστορικό υψηλό των 3.778.

Σύμφωνα με το Mempool Space, υπάρχουν επί του παρόντος 400.000 ανεπιβεβαίωτες συναλλαγές που εκκρεμούν στο δίκτυο, οπότε το ανεκτέλεστο υπόλοιπο δεν εκκαθαρίζεται, γεγονός που διατηρεί τις τιμές των συναλλαγών σε υψηλά επίπεδα.

Στις 9 Μαΐου, η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς των BRC-20 tokens ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Το πρόβλημα έχει γίνει τόσο σοβαρό που οι προγραμματιστές του Bitcoin core σκέφτονται να λάβουν μέτρα κατά των BRC-20 tokens και των Ordinals, τα οποία θεωρούν ως spam του δικτύου.

Επιπλέον, ο αριθμός των τακτικών εγγραφών έχει σχεδόν διπλασιαστεί, από 2,5 εκατομμύρια σε 4,78 εκατομμύρια μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

Όλα αυτά όμως είναι καλά νέα για τους ανθρακωρύχους, καθώς η κερδοφορία ή η τιμή του hash έχει αυξηθεί κατά 66% από την αρχή του μήνα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: