Η OKX κάνει μια επίθεση στην Coinbase σε νέα διαφημιστική καμπάνια

Το ανταλλακτήριο κρύπτο OKX φαίνεται να έχει καλέσει το αντίπαλο ανταλλακτήριο Coinbase σε μια νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια που υποστηρίζει ότι “το σύστημα δεν χρειάζεται αναβάθμιση- χρειάζεται επανεγγραφή”.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Το μήνυμα του OKX ήρθε στο τέλος μιας καμπάνιας βίντεο 60 δευτερολέπτων που ξεκίνησε στις 9 Μαΐου και στοχεύει στους λεγόμενους “broken ways” του συγκεντρωτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Αν και το βίντεο δεν αναφέρεται άμεσα στην Coinbase, φαίνεται να υπονομεύει διακριτικά το ανταλλακτήριο με το σλόγκαν του.

Έρχεται αφού η Coinbase ξεκίνησε μια εκστρατεία στις 9 Μαρτίου με τίτλο “Ήρθε η ώρα να ενημερώσουμε το σύστημα”.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Η καμπάνια της Coinbase υποστήριξε ότι ενώ τα αμερικανικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αποτελούν “ουσιαστικό μέρος” του παραδοσιακού χρηματοπιστωτικού συστήματος, εξακολουθούν να βασίζονται σε ξεπερασμένη τεχνολογία για την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Η Coinbase υποστήριξε ότι τα κρύπτο είναι η απάντηση σε αυτό το πρόβλημα.

Η OKX φαίνεται να πηγαίνει την ιδέα της Coinbase ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας ότι η αποκεντρωμένη φύση του Web3 σημαίνει ότι οι καταναλωτές δεν χρειάζεται καν να εμπλέκονται με κεντρικούς παίκτες εξαρχής.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

“Υπάρχουν δύο στρατόπεδα σκέψεων. Η μία πλευρά προτείνει να ενημερώσουμε τα υπάρχοντα συστήματα για να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Η άλλη πιστεύει ότι χρειαζόμαστε μια επανεγγραφή του συστήματος. Η νέα μας καμπάνια είναι ένα νεύμα προς εκείνους που πιστεύουν ότι πρέπει να ξαναγράψουμε το σύστημα στο Web3”, δήλωσε ο Haider Rafique, επικεφαλής μάρκετινγκ της OKX.

Η OKX δήλωσε ότι η καμπάνια δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την BBDO New York, τη διαφημιστική της εταιρεία.

Το ανταλλακτήριο κρύπτο με έδρα τις Σεϋχέλλες εξέφρασε πρόσφατα την πρόθεσή του να επεκτείνει τις υπηρεσίες κρύπτο στην Αυστραλία, εξηγώντας σε δήλωσή του στις 29 Μαρτίου ότι η Αυστραλία θα αποτελέσει βασική αναπτυσσόμενη αγορά για την εταιρεία.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Ο Rafique δήλωσε ότι η απόφαση να επεκταθεί “Down Under” οφείλεται στην “τεράστια όρεξη” των Αυστραλών για περισσότερες επενδύσεις και προϊόντα συναλλαγών κρύπτο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: