Το Binance​US επιτρέπει τη δωρεάν δημιουργία Web3 domain για Αμερικανούς χρήστες

Οι χρήστες του BinanceUS θα μπορούν σύντομα να δημιουργήσουν αποκεντρωμένους τομείς που θα χρησιμεύουν ως ψηφιακές ταυτότητες σε όλο το οικοσύστημα Web3 μέσω μιας νέας συνεργασίας με τους Unstoppable Domains.

Η νέα προσφορά θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν mint τομείς «.BinanceUS», παρέχοντας στους χρήστες εύκολα κατανοητές ονομασίες για πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων για αγορά, πώληση και μεταφορά κρυπτονομισμάτων στην εφαρμογή BinanceUS. Αυτοί οι μοναδικοί τομείς χρησιμεύουν επίσης ως ψηφιακή ταυτότητα σε συμβατές υπηρεσίες, εφαρμογές και πλατφόρμες Web3 .

Το BinanceUS και το Unstoppable Domains ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της υπηρεσίας στις 26 Απριλίου και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο. Οι τομείς Binance.​US γίνονται mint στο blockchain Polygon, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία αποκεντρωμένων τομέων χωρίς gas fees ή κόστος ανανέωσης.

Η συνεργασία θα επιτρέψει επίσης στους χρήστες Unstoppable Domains να χρησιμοποιούν το BinanceUS για να αποσύρουν κρυπτονομίσματα σε διάφορες διευθύνσεις Unstoppable Domains, που περιλαμβάνουν .crypto, .nft και .x domains.

Μια δήλωση από τον Αντιπρόεδρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Binance.US Nandini Maheshwari, που κοινοποιήθηκε, τόνισε την παροχή ιδιοκτησίας ψηφιακής ταυτότητας ως βασικό παράγοντα στη συνεργασία με την Unstoppable και την Polygon:

“Η αύξηση της προσβασιμότητας στο Web3 διατηρώντας παράλληλα ένα ασφαλές και ασφαλές οικοσύστημα για τους πελάτες βρίσκεται στον πυρήνα της αποστολής του Binance.US.”

Οι Unstoppable Domains θα είναι υπεύθυνοι για τη φύλαξη όλων των τομέων .BinanceUS, οι οποίοι μπορούν να δημιουργηθούν μόνο μέσω της εφαρμογής Binance.US.

Ο πάροχος υπηρεσιών αποκεντρωμένου τομέα έχει συνεργαστεί με μια σειρά από εταιρείες Web3, blockchain και κρυπτονομισμάτων τον περασμένο χρόνο. Αυτό περιλαμβάνει μια συνεργασία με την Polygon για την παροχή της δυνατότητας κοπής τομέων Web3 “.polygon”. Το Unstoppable παρείχε επίσης μια λεωφόρο για τους χρήστες 1inch Network decentralized finance (DeFi) να στείλουν κρυπτονομίσματα σε διευθύνσεις τομέα Web3 τον Νοέμβριο.

Οι Unstoppable Domains και η Ethereum Name Service (ENS) έχουν δει αυξανόμενους αριθμούς χρηστών μέχρι το 2022 και το 2023, καθώς η ζήτηση για υπηρεσίες Web3 συνεχίζει να αυξάνεται. Το αμερικανικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase χρησιμοποιήθηκε ως ο αποκεντρωμένος συνεργάτης ονομάτων τομέα του τον Σεπτέμβριο του 2022, παρέχοντας στους χρήστες ονόματα χρήστη free.cb.id όπως «cointelegraph.cb.id» για να αντικαταστήσουν τις αλφαριθμητικές διευθύνσεις πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: