Το Binance Blockchain Week επιλέγει την Τουρκία ως οικοδεσπότη για την ενθουσιώδη κοινότητα Web3

Η Binance, ένα κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους λάτρεις των κρύπτο και του blockchain να συμμετάσχουν στην εξερεύνηση του μέλλοντος του Web3 στο Binance Blockchain Week στην Κωνσταντινούπολη.

Παραδόξως, η πτωτική αγορά, που συχνά αναφέρεται ως “χειμώνας των κρυπτονομισμάτων”, οδήγησε σε μια επιταχυνόμενη ανάπτυξη του οικοσυστήματος Web3. Εν μέσω της ισοπέδωσης των τιμοδεικτών, οι προγραμματιστές και οι επιχειρήσεις άρπαξαν την ευκαιρία να επικεντρωθούν στην οικοδόμηση, οδηγώντας σε αξιοσημείωτη καινοτομία σε τομείς όπως η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi), τα παιχνίδια και τα (NFTs).

Αναγνωρίζοντας τη δυναμική της ανάπτυξης του Web3, η Binance στοχεύει στη διευκόλυνση των συζητήσεων που θα διαμορφώσουν το μέλλον των βιομηχανιών κρύπτο και blockchain. Μετά την επιτυχία των προηγούμενων εκδηλώσεων στο Ντουμπάι και το Παρίσι το 2022, η Binance επέλεξε την Κωνσταντινούπολη ως τόπο διεξαγωγής της εμβληματικής της εκδήλωσης, Binance Blockchain Week 2023.

Προγραμματισμένη για τις 8 και 9 Νοεμβρίου στο Divan Kuruçeşme, η Binance Blockchain Week 2023 θα συγκεντρώσει καινοτόμους, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, ηγέτες σκέψης και λάτρεις του blockchain. Οι δύο κύριες σκηνές της εκδήλωσης θα φιλοξενήσουν περίπου εκατό άτομα με επιρροή που θα συμμετάσχουν σε ουσιαστικές συζητήσεις για κρίσιμα θέματα του Web3. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να συνεργαστούν σε λύσεις για το οικοσύστημα, ενώ θα εξερευνήσουν τις τελευταίες καινοτομίες, τάσεις και προκλήσεις του κλάδου.

Binance Blockchain Week 2023

Με αναμενόμενη συμμετοχή πάνω από 2.000 άτομα, η Binance καλωσορίζει τους λάτρεις του Web3 όχι μόνο από την Τουρκία αλλά και από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, ένα ευρύτερο κοινό θα έχει πρόσβαση στην εκδήλωση μέσω της διαδικτυακής κάλυψης του Binance Live.

Ο συνιδρυτής και επικεφαλής μάρκετινγκ της Binance, Yi He, εξέφρασε τον πρωταρχικό στόχο της εκδήλωσης, δηλώνοντας ότι η Binance επιδιώκει να “συνεχίσει να χτίζει από κοινού τη βιομηχανία Web3 και blockchain, επεκτείνοντας τις δυνατότητές της για τη βελτίωση της οικονομικής ισότητας και τον θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία στο σύνολό της”.

Η επιλογή της Κωνσταντινούπολης ως τόπου διεξαγωγής της εκδήλωσης αντικατοπτρίζει τον μοναδικό συνδυασμό ιστορικής σημασίας και προοδευτικής καινοτομίας της πόλης. Ως επιχειρηματικός κόμβος της Τουρκίας, η Κωνσταντινούπολη συνδυάζει τη γοητεία του παλιού κόσμου με την τολμηρή υιοθέτηση του νέου. Επιπλέον, η Τουρκία ξεχωρίζει ως κορυφαία χώρα όσον αφορά την υιοθέτηση και την περιέργεια για τα κρύπτο.

Λειτουργώντας ως στρατηγική γεωγραφική γέφυρα μεταξύ της Ευρώπης και της Ασίας, η Κωνσταντινούπολη έχει προσελκύσει πολλές διεθνείς συνεργασίες στον χώρο του blockchain, χάρη στην προσβασιμότητα και το καθιερωμένο οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων. Η Binance λειτουργεί πλήρως στην Τουρκία από το 2020 και επέλεξε τη χώρα για να δημιουργήσει το πρώτο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της τον Απρίλιο του 2022.

Σύμφωνα με τον Yi He, η Τουρκία διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στο παγκόσμιο οικοσύστημα κρύπτο, περιγράφοντάς την ως “έναν δυναμικό προορισμό για τους συμμετέχοντες να μάθουν περισσότερα για το blockchain και να γίνουν μέρος της νέας εποχής της χρηματοδότησης, καθώς συγκεντρωνόμαστε σε μια κορυφαία περιοχή καινοτομίας για να χτίσουμε μαζί για το μέλλον του κλάδου”.

Τα εισιτήρια για το Binance Blockchain Week Istanbul 2023 είναι πλέον διαθέσιμα, με εκπτώσεις early bird που προσφέρονται στους συμμετέχοντες που επιθυμούν να βυθιστούν σε αυτή τη ζωντανή και προοδευτική συγκέντρωση.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: