Το δίκτυο Astar θα ξεκινήσει smart contracts που υποστηρίζουν virtual machines

Το πρωτόκολλο αποκεντρωμένων εφαρμογών (DApp) Multichain Astar Network θα ξεκινήσει τη δεύτερη επανάληψη των έξυπνων συμβολαίων του που υποστηρίζουν τόσο το Ethereum Virtual Machine (EVM) όσο και το WebAssembly Virtual Machine (WASM VM) στο mainnet του στις 6 Απριλίου.

Σε ανακοίνωση που απέστειλε, ο ιδρυτής της Astar Network, Sota Watanabe, εξήγησε ότι η νέα ενημέρωση θα επιτρέψει τη δημιουργία έργων WASM ή EVM εντός του δικτύου του και θα επιτρέψει τη δημιουργία νέων multichain εφαρμογών. Σύμφωνα με τον Watanabe, η νέα αναβάθμιση θα επιτρέψει στους ανθρώπους να συνδέσουν το έργο τους Astar με οποιοδήποτε οικοσύστημα που βασίζεται σε Polkadot ή EVM.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης, η ομάδα του δικτύου Astar υποστήριξε ότι η ταυτόχρονη ύπαρξη δύο εικονικών μηχανών και η δυνατότητα αλληλεπίδρασης μεταξύ των δύο είναι ένας “βασικός παράγοντας επιτυχίας” σε ένα αναδυόμενο blockchain layer 1. Η ομάδα υποστήριξε ότι παρόλο που το δίκτυο Ethereum έφερε την επανάσταση του Web3 μέσω των έξυπνων συμβολαίων, δεν μπορεί να οικοδομήσει μόνο του το μέλλον του blockchain.

Για να γιορτάσει την έναρξή του, η ομάδα της Astar κάλεσε τα μέλη της κοινότητας να συντονιστούν σε μια συζήτηση με επικεφαλής τα στελέχη της και διάφορους προγραμματιστές της Polkadot για να συζητήσουν πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το WASM. Επιπλέον, η εταιρεία θα συναντηθεί με τους συνεργάτες της σε θέματα υποδομής, οι οποίοι θα δημιουργήσουν τα θεμέλια για το περιβάλλον WASM.

Σε άλλα νέα, η λύση κλιμάκωσης layer 2 του Ethereum Polygon κυκλοφόρησε πρόσφατα την beta έκδοση του zkEVM στο mainnet, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να αναπτύσσουν έξυπνες συμβάσεις με χαμηλότερο κόστος. Στις 27 Μαρτίου, ο ιδρυτής της Polygon, Sandeep Nailwal, περιέγραψε τις αποδείξεις μηδενικής γνώσης (ZK) ως το “ιερό δισκοπότηρο της κλιμάκωσης του Ethereum”.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: