Η OKX εγκαινιάζει προπόνηση metaverse με τον αστέρα του ποδοσφαίρου Rúben Dias

Η OKX, εταιρεία ανάπτυξης ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων και τεχνολογίας Web3, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο αυτό τον τελευταίο μήνα, με την τελευταία ανακοίνωση για την πρώτη της εμπειρία θαυμαστών στο πλαίσιο του “OKX Collective”.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Στις 3 Απριλίου, η εταιρεία αποκάλυψε μια συνεργασία με την ονομασία “Train Like Dias” με έναν από τους πρεσβευτές του εμπορικού της σήματος και ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, τον Rúben Dias.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι οπαδοί μπορούν να βιώσουν εικονικά τις αγαπημένες τεχνικές προπόνησης του Dias και να έχουν έκθεση σε προπονήσεις και συμβουλές. Η εμπειρία είναι ανοιχτή για τους οπαδούς μέσα στο metaverse του OKX Collective.

Ο Haider Rafique, ο παγκόσμιος υπεύθυνος μάρκετινγκ της OKX, σχολίασε ότι η νέα καθηλωτική εμπειρία βοηθάει στη σύνδεση των οπαδών και “είναι ένα ακόμη εξαιρετικό παράδειγμα για το τι επιτρέπει αυτή η τεχνολογία”.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Η OKX και η Μάντσεστερ Σίτι έγιναν επίσημα συνεργάτες τον Ιούλιο του 2022, με την πλατφόρμα να υπαινίσσεται μελλοντικές προσφορές περιεχομένου Web3 από άλλους παίκτες της ομάδας, όπως ο Άλεξ Γκρίνγουντ, ο Ιλκάι Γκουντογκάν και ο Τζακ Γκρέαλις.

Το metaverse συνεχίζει να είναι το επόμενο σύνορο για τη διερεύνηση των συνδέσεων μεταξύ της φυσικής πραγματικότητας και των εφαρμογών Web3, όπως φάνηκε με το “Train Like Dias”. Ωστόσο, τα πρόσφατα γεγονότα γύρω από την ανάπτυξη του metaverse ήταν ανάμεικτα, αφού η Disney φέρεται να διέγραψε το τμήμα metaverse.

Αυτό συνέβη μόλις μια εβδομάδα αφότου άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η Animoca Brands – μια εξέχουσα εταιρεία ανάπτυξης metaverse στο χώρο – έκανε περικοπές ύψους περίπου 200 εκατομμυρίων δολαρίων στο ταμείο metaverse της. Η Animoca διέψευσε αμέσως αυτούς τους ισχυρισμούς.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Από την άλλη πλευρά, η Νότια Κορέα εγκαινίασε ένα “Metaverse Fund” στις 12 Μαρτίου, με σκοπό να επιταχύνει τις πρωτοβουλίες metaverse εντός της χώρας. Η αυτοκινητοβιομηχανία Nissan κατέθεσε επίσης πρόσφατα πολλαπλά εμπορικά σήματα Web3 και δοκίμασε πωλήσεις στο metaverse.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Ετικέτες:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: