Το ανταλλακτήριο Hotbit διακόπτει τη λειτουργία του, παροτρύνοντας τους χρήστες να αποσύρουν κεφάλαια

Το ανταλλακτήριο Hotbit ανακοίνωσε ότι θα διακόψει τις δραστηριότητές του από τις 22 Μαΐου. Το ανταλλακτήριο ζήτησε από τους χρήστες του να αποσύρουν τα χρήματά τους πριν από τις 21 Ιουνίου, στις 4:00 π.μ. UTC.

Σε ανακοίνωσή του, το ανταλλακτήριο ανέφερε ότι οι συνθήκες λειτουργίας του έχουν επιδεινωθεί από τότε που ένα πρώην μέλος της ομάδας του υποβλήθηκε σε έρευνα τον Αύγουστο του 2022. Σύμφωνα με το ανταλλακτήριο, η έρευνα το ανάγκασε να σταματήσει τις δραστηριότητές του για εβδομάδες.

Επιπλέον, η Hotbit ανέφερε επίσης διάφορα περιστατικά στον χώρο των κρύπτο ως παράγοντες που συνέβαλαν στην πτώση της. Το ανταλλακτήριο ανέφερε την κατάρρευση του FTX και τις τραπεζικές κρίσεις που προκάλεσαν το USD Coin εξαντλητικό γεγονός ως αιτίες για την επιδείνωση των ταμειακών ροών της. Η Hotbit δήλωσε ότι τα περιστατικά είχαν ως αποτέλεσμα τη συνεχή εκροή κεφαλαίων από τα centralized exchanges.

Η ομάδα της Hotbit πιστεύει επίσης ότι τα centralized exchanges γίνονται “όλο και πιο δυσκίνητα” και είναι “απίθανο να ανταποκριθούν στις μακροπρόθεσμες τάσεις”. Το ανταλλακτήριο δήλωσε ότι οι μόνες επιλογές είναι να γίνει πιο αποκεντρωμένο ή να αγκαλιάσει τη ρύθμιση.

Το ανταλλακτήριο κατηγόρησε επίσης τις επανειλημμένες κυβερνοεπιθέσεις και την εκμετάλλευση “ελαττωμάτων του έργου από κακόβουλους χρήστες” ως λόγους για την πτώση του.

Καθώς ήρθε η ανακοίνωση, αρκετά μέλη της κοινότητας ανέφεραν ότι δεν μπορούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους από το ανταλλακτήριο.

https://twitter.com/laith2762/status/1660537977469038594

Ορισμένοι προειδοποίησαν επίσης τα μέλη της κοινότητας για τους συνδέσμους phishing που προσποιούνται ότι είναι η επίσημη ανταλλαγή Hotbit στο Google.

Ενώ το Hotbit υποκλίνεται, άλλα ανταλλακτήρια συνεχίζουν, με ορισμένα να ξεκινούν εκστρατείες για να διορθώσουν τα προβλήματα στη βιομηχανία κρύπτο. Το ανταλλακτήριο Coinbase δημοσίευσε πρόσφατα μια εκστρατεία για την “ενημέρωση του συστήματος”. Το OKX το πήγε ένα βήμα παραπέρα- θέλει να “ξαναγράψει το σύστημα” εξ ολοκλήρου.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: