Το αδρανές πορτοφόλι Bitcoin που συνδέεται με το Mt Gox κινεί 60 εκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά από το 2013

Στις 19 Απριλίου 2023, στις 4:45 μ.μ. (UTC), ένα ανενεργό πορτοφόλι από το 2013 διακίνησε 2.071,5 BTC. Η αξία του αποθεματικού ήταν περίπου 1,36 εκατομμύρια δολάρια όταν έφτασε για πρώτη φορά στη διεύθυνση “1JdTW” και είχε αυξηθεί στα 60 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τη στιγμή της μεταφοράς την Τετάρτη. Αρκετοί αναλυτές BTC, συμπεριλαμβανομένου του Btcparser.com, κατέγραψαν την κίνηση. Επιπλέον, το Bitcoin.com News το συζήτησε με τον ερευνητή blockchain Taisia, τον διαχειριστή του καναλιού Telegram “GFISchannel”.

Dormant Bitcoin Wallet Linked to Mt Gox Saga Moves $60 Million for the First Time Since 2013

Η Taisia εντόπισε ότι τα κεφάλαια συνδέονταν με τη διεύθυνση “1McUC”, για την οποία το Bitcoin.com News είχε αναφερθεί τον Αύγουστο του 2022. Η διεύθυνση “1McU” σχετίζεται με το πλέον απολεσθέν ανταλλακτήριο Mt Gox και ενδέχεται να συνδέεται με το hack του ανταλλακτηρίου που έλαβε χώρα στις 19 Ιουνίου 2011. Σύμφωνα με την Taisia, η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή της κίνησης των 2.071,5 BTC την Τετάρτη είναι η προέλευσή της.

Η Taisia δήλωσε ότι η εξέταση της αρχικής αλυσίδας κινήσεων αποκάλυψε δύο ομάδες πορτοφολιών που είχαν εντοπιστεί προηγουμένως και οδηγούσαν στην ίδια διεύθυνση “1McU” που αναφέρθηκε σε δύο άρθρα πέρυσι. “Κατά τη γνώμη μου και τη γνώμη αρκετών αναλυτών blockchain, αυτό το πορτοφόλι ανήκε στον Jed McCaleb, τον αρχικό ιδιοκτήτη του Mt Gox και δημιουργό του Ripple”, πρόσθεσε ο αναλυτής.

Πολλοί παρατήρησαν την κίνηση των 2.071,5 BTC, όπως η Taisia- ο ερευνητής του OXT, Ergo BTC, συνέδεσε επίσης τη συναλλαγή με τη διεύθυνση “1McUC”. “Πρώτη δραστηριότητα σε αυτή την ακολουθία πορτοφολιού από το περασμένο καλοκαίρι. Έφυγαν 4K [bitcoin]”, έγραψε ο Ergo. “[Παρεμπιπτόντως,] αυτή ήταν μια κατάθεση στο Kraken”, πρόσθεσε ο Ergo. Χρησιμοποιώντας τα ευρετικά μας εργαλεία και τα εργαλεία ομαδοποίησης onchain, το Bitcoin.com News μπορεί να επιβεβαιώσει ότι τα κεφάλαια σχετίζονται με τη διεύθυνση “1McUC” και το Mt Gox.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: