Τα σχέδια της Amazon για NFT παρουσιάστηκαν σε μια απόδειξη που στάλθηκε την Παρασκευή το απόγευμα

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο διευθυντής του CoinDesk για την παγκόσμια πολιτική και ρύθμιση, Nikhilesh De , έλαβε ένα email από έναν επίσημο λογαριασμό της Amazon που φαίνεται να επιβεβαιώνει την ύπαρξη ψηφιακών token και μιας γκαλερί στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το email στάλθηκε στον De ως επιβεβαίωση μετά την αυτόματη ανανέωση μιας συνδρομής καναλιού Amazon Prime Video. Ο De δεν είχε αγοράσει ένα NFT από την Amazon και δεν είχε προηγούμενη γνώση της ενσωμάτωσης των NFT στην πλατφόρμα.

CoinDesk - Άγνωστο
Παραγγελία Amazon NFT (Amazon.com)

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρέχει νέες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Amazon για επέκταση του Web3 και υποδείξεις για το πού θα μπορούσαν να ζουν αυτά τα νέα εργαλεία στην πλατφόρμα.

Οι φήμες στροβιλίζονται εδώ και εβδομάδες ότι η Amazon σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σύντομα τη δική της αγορά NFT, αν και η Amazon δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια τις αναφορές.

Ο ιστότοπος ειδήσεων Crypto Blockworks ανέφερε για πρώτη φορά την ιδέα τον Ιανουάριο , επικαλούμενοι ανώνυμες πηγές. Σύμφωνα με την έκθεση, η νέα «επιχείρηση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων» θα επικεντρωθεί σε «παιχνίδια που βασίζονται σε blockchain και σε σχετικές εφαρμογές NFT». Ο ιστότοπος κρύπτο The Big Whale ακολούθησε μια αναφορά νωρίτερα αυτόν τον μήνα δίνοντας το χαρακτηριστικό ημερομηνία κυκλοφορίας στις 24 Απριλίου. Η ιστορία, η οποία επικαλέστηκε επίσης ανώνυμες πηγές, ανέφερε ότι η πλατφόρμα NFT θα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο μέσω μιας καρτέλας που λέει ” Ψηφιακή Αγορά του Amazon.”

Τον Ιανουάριο, η πλατφόρμα υπολογιστών cloud της Amazon, η Amazon Web Services ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Ava Labs για να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της προσφορές blockchain, αν και δεν έγινε αναφορά σε σχέδια για NFTs ή αγορά ψηφιακών συλλεκτικών ειδών.

Σύμφωνα με το email που στάλθηκε στον De, ένα ψηφιακό διακριτικό κατατέθηκε σε μια γκαλερί που φιλοξενείται στον επίσημο ιστότοπο της Amazon . Ωστόσο, φαίνεται ότι ο σύνδεσμος που παρέχεται στο email δεν λειτουργεί ακόμη.

Το email αναφέρει επίσης ευκαιρίες μεταπώλησης, σημειώνοντας ότι το NFT δεν θα είναι κατάλληλο για μεταπώληση «μέχρι να ξεκλειδωθεί». Το email ανέφερε επίσης ότι ο De θα πρέπει να “εγγραφεί ως μεταπωλητής” πριν καταχωρήσει το NFT. Αλλά και ο σύνδεσμος που παρέχεται στη σελίδα μεταπώλησης φάνηκε να μην δουλεύει.

Ο De δεν μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση στα ψηφιακά διακριτικά. Δεν είναι σαφές πώς συνδέονται τα NFT με αυτήν την ανανέωση συνδρομής, αν και τόσο το email όσο και η επιβεβαίωση συναλλαγής ελήφθησαν περίπου την ίδια στιγμή.

CoinDesk - Άγνωστο

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: