Τα Solana NFTs ξεπερνούν τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε όγκο πωλήσεων, σημειώνοντας ιστορικό υψηλό όλων των εποχών

Τα nonfungible tokens (NFTs) τou Solana γνώρισαν πρόσφατα μια αξιοσημείωτη αύξηση των πωλήσεων, σημειώνοντας ένα ιστορικό ορόσημο με συνολικό όγκο που ξεπέρασε τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια. Από τις 23 Φεβρουαρίου, τα στοιχεία της CryptoSlam αποκαλύπτουν ότι τα NFTs στο δίκτυο Solana έχουν φτάσει σε σωρευτικό όγκο πωλήσεων 5.013.847.972 δολάρια, γεγονός που αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη δημοτικότητα της πλατφόρμας. Ειδικότερα, το blockchain διαθέτει μια σημαντική βάση χρηστών, με πάνω από 2,2 εκατομμύρια αγοραστές και 1,6 εκατομμύρια πωλητές, συμβάλλοντας σε ένα εντυπωσιακό σύνολο σχεδόν 43 εκατομμυρίων συναλλαγών NFT.

Η πορεία των NFTs Solana παρουσίασε διακυμάνσεις, ιδίως κατά τους τέσσερις μήνες πριν από τον Νοέμβριο του 2023. Από τον Ιούλιο του 2023, οι μηνιαίες πωλήσεις αγωνίστηκαν να ξεπεράσουν τα 40 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, μετά τον Οκτώβριο του 2023 σημειώθηκε μια μετασχηματιστική αλλαγή.

Τον Νοέμβριο του 2023, ο όγκος πωλήσεων για τα NFTs με έδρα τo Solana παρουσίασε σημαντική άνοδο, εκτινάσσοντας τον σε περίπου 82 εκατομμύρια δολάρια – μια εντυπωσιακή αύξηση 192% από το ποσό των 28 εκατομμυρίων δολαρίων του προηγούμενου μήνα. Αυτή η θετική δυναμική συνεχίστηκε τον Δεκέμβριο του 2023, με τις μηνιαίες πωλήσεις να φτάνουν περίπου τα 365 εκατομμύρια δολάρια, σηματοδοτώντας τον δεύτερο υψηλότερο μηνιαίο όγκο πωλήσεων μετά το ρεκόρ των 373 εκατομμυρίων δολαρίων τον Οκτώβριο του 2021.

Παρόλο που υπήρξε μια μικρή επιβράδυνση τον Ιανουάριο, τα Solana NFTs εξακολουθούσαν να επιτυγχάνουν πωλήσεις άνω των 239 εκατομμυρίων δολαρίων για τον μήνα. Από τον τρέχοντα μήνα, τον Φεβρουάριο ο μηνιαίος όγκος πωλήσεων ανήλθε σε 161 εκατομμύρια δολάρια, ενισχύοντας τη συνεχή ανάπτυξη των Solana NFTs. Τους τελευταίους εννέα μήνες, ο σωρευτικός όγκος πωλήσεων έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, υπογραμμίζοντας τη συνεχή δυναμική του χώρου αυτού.

Η άνοδος των πωλήσεων του Solana NFT κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2023 συνέπεσε με την ανοδική τάση του token SOL του Solana. Στις 26 Δεκεμβρίου 2023, το SOL έφτασε στο υψηλό των 121,45 δολαρίων, συνοδευόμενο από έναν αξιοσημείωτο όγκο συναλλαγών ύψους 5,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως αναφέρει το CoinGecko, υπογραμμίζοντας περαιτέρω τη διασυνδεδεμένη δυναμική μεταξύ της αγοράς NFT και της απόδοσης του εγγενούς κρυπτονομίσματος του Solana.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: