Η Valkyrie παρουσιάζει καινοτόμο 2x Leveraged Bitcoin Futures Fund

Η Valkyrie, ένας διακεκριμένος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων, επέκτεινε τις προσφορές της με την έναρξη ενός δεύτερου ETF που συνδέεται με τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin. Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της επιτυχημένης εισαγωγής από την εταιρεία ενός spot ETF BTC τον Ιανουάριο.

Σε ανακοίνωσή της στις 22 Φεβρουαρίου, η Valkyrie αποκάλυψε ότι το Bitcoin Futures Leveraged Strategy ETF της είναι πλέον διαθέσιμο για διαπραγμάτευση στον Nasdaq με το σύμβολο BTFX. Περιγράφοντας το αμοιβαίο κεφάλαιο ως ένα μοχλευμένο Bitcoin Futures ETF, ο διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων υπογράμμισε τα επενδυτικά του αποτελέσματα, τα οποία έχουν ως στόχο να αντικατοπτρίζουν την απόδοση της αγοράς CME Bitcoin Futures με μοχλευση δύο φορές, που κυλίεται σε προγραμματισμένη βάση.

Η τελευταία αυτή κυκλοφορία ακολουθεί την εισαγωγή από την Valkyrie ενός παρόμοιου επενδυτικού προϊόντος που συνδέεται με τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin στον Nasdaq, το οποίο αναγνωρίζεται από το σύμβολο ticker BTFD. Η επιλογή του συμβόλου του ticker είναι πιθανότατα ένα νεύμα στη δημοφιλή κρύπτο φράση “buy the f@cking dip” (αγόρασε τη γ@μημένη βουτιά). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Valkyrie ήταν μεταξύ των πρώτων που έλαβαν έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC) για την εισαγωγή και διαπραγμάτευση μεριδίων ενός spot Bitcoin ETF τον Ιανουάριο.

Η χρονική στιγμή αυτών των προσφορών ευθυγραμμίζεται με το σημερινό επίκεντρο του Bitcoin, ωθώντας τους traders και τους επενδυτές να εξερευνήσουν χρηματοπιστωτικά μέσα για να αποκτήσουν έκθεση στον χώρο των κρύπτο, σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της Valkyrie Leah Wald.

Η ορόσημο έγκριση των spot ETFs BTC από την SEC στις 10 Ιανουαρίου σηματοδότησε μια σημαντική εξέλιξη. Πριν από αυτή την έγκριση, διάφοροι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των ProShares και Valkyrie, είχαν στραφεί σε μέσα που ήταν συνδεδεμένα με συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin για να παρέχουν στους επενδυτές πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα. Οι εν λόγω εταιρείες πρωτοστάτησαν στην κυκλοφορία των BTC futures ETFs στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο του 2021.

Ενώ η SEC έχει κάνει βήματα προόδου στην έγκριση επενδυτικών οχημάτων που σχετίζονται με το Bitcoin, η απόφαση σχετικά με ένα spot ETF Ether εκκρεμεί ακόμη. Ο ρυθμιστικός φορέας συνέχισε να παρατείνει τις προθεσμίες και να καθυστερεί τις αποφάσεις σχετικά με την έγκριση ή την απόρριψη. Οι ειδικοί εικάζουν ότι η ετυμηγορία σχετικά με ένα spot ETH ETF από τον διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων VanEck μπορεί να έρθει μέχρι τις 23 Μαΐου, σηματοδοτώντας την τελική προθεσμία για το θέμα αυτό.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: