Τα παιχνίδια Bitcoin εισέρχονται στην Αφρική με τοπική συνεργασία crypto exchange

Οι παίκτες στην Αφρική μπορούν τώρα να στέλνουν και να λαμβάνουν μικρά ποσά Bitcoin παίζοντας παιχνίδια όπως Counter-Strike.

Η Zebedee, ένας επεξεργαστής fintech και πληρωμών που στοχεύει στο χώρο των παιχνιδιών, συνεργάστηκε με την πλατφόρμα ανταλλαγής κρύπτο Bitnob για να προσφέρει επιλογές πληρωμών και ανταμοιβής παιχνιδιών στην Αφρική χρησιμοποιώντας το δίκτυο Bitcoin Lightning Network (LN).

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι Αφρικανοί χρήστες μπορούν να κερδίζουν Bitcoin μέσω εφαρμογών και παιχνιδιών που υποστηρίζονται από την Zebedee. Η προσφορά της Zebedee χρησιμεύει ως ένα δεύτερο επίπεδο στα παιχνίδια που επιτρέπει στους προγραμματιστές να αντικαταστήσουν τις ασαφείς ανταμοιβές πόντων εντός του παιχνιδιού με satoshis, τη μικρότερη ονομαστική αξία του Bitcoin. Μέσω της συνεργασίας με την Bitnob, αυτά, με τη σειρά τους, μπορούν να μετατραπούν σε ένα τοπικό νόμισμα όπως οι νιγηριανές νάιρα.

Ο επικεφαλής στρατηγικής της Zebedee, Ben Cousens, εξήγησε ότι η συνεργασία καθοδηγήθηκε από τους προγραμματιστές παιχνιδιών που είχαν κατά νου το Bitcoin για τουρνουά και άλλες ανταμοιβές παιχνιδιών.

“Αν είμαι η Activision Blizzard ή η EA Games και έχω 30 εκατομμύρια παίκτες των παιχνιδιών μου στην Αφρική και διοργανώνω τουρνουά ή δώρα, δεν μπορώ να πληρώσω αυτούς τους παίκτες με fiat – είναι πολύ ακριβό. Περιορίζομαι στις ΗΠΑ και χάνω χρήματα από την απώλεια δέσμευσης. Δοκιμάστε να στείλετε 0,01 δολάρια σε αυτές τις περιοχές με άλλο rail”, είπε.

“Πρόκειται για την αγορά βιντεοπαιχνιδιών αξίας 180 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όχι για το play-and-earn ή τα κρύπτο παιχνίδια”.

Γενικά, η Αφρική αποτελεί έναν αυξανόμενο τομέα ενδιαφέροντος για το Lightning Network, εν μέρει λόγω της δυνατότητας του LN να διευκολύνει τις μικροσυναλλαγές. Ο ιδρυτής του Bitcoin Senegal Nourou δήλωσε: “Οι μικροσυναλλαγές είναι η οικονομική μας πραγματικότητα”, εξ ου και ο ίδιος και πολλοί άλλοι Αφρικανοί κατασκευαστές και προγραμματιστές εξερευνούν το LN.

Η Αφρική επωφελείται από νεαρά δημογραφικά στοιχεία και έναν πληθυσμό με ψηφιακές ρίζες. Ο Cousens συνέχισε: “Έχουμε δει συνεχείς ενδείξεις για την υψηλή ζήτηση της πλατφόρμας μας σε ολόκληρη την αφρικανική ήπειρο, όπου η αγοραστική δύναμη του Bitcoin είναι σημαντικά υψηλότερη από αγορές όπως οι ΗΠΑ και η Ευρώπη”.

Πράγματι, η αντιστοίχιση του LN και των τυχερών παιχνιδιών αποτελεί μια αυξανόμενη τάση κατά τη διάρκεια της bear market. Ο Cousens δήλωσε ότι πρόκειται για “μια φυσική εξέλιξη του διαδραστικού τοπίου ψυχαγωγίας, όπου το ‘Rewarded Play’ (αντί του μη βιώσιμου play-and-earn) παρέχει ουσιαστική αναβάθμιση των επιδόσεων για τους προγραμματιστές παιχνιδιών σε ένα σκηνικό επιβραδυνόμενης αύξησης των εσόδων από κινητά παιχνίδια, ενώ παράλληλα εμπλέκει τους παίκτες με διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο”.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: